reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Udało mi się dziś w końcu otrzymać skierowanie na badanie prenatalne - test potrójny :) zadowolona dzwonie do wskazanej placówki żeby się umówić na termin a oni mi na to, że to badanie mogą mi zrobić tylko odpłatnie. No to teraz już wiem - bezpłatne badania prenatalne dla kobiet po 35 roku życia to jedno wielkie kłamstwo. Niby mi się należy, a nie chcą mi zrobić. I taka to jest polityka. Próbowałam zadzwonić do NFZ ale nie mogłam się tam dodzwonić. Klapa na całego :(

reklama
Udało mi się dziś w końcu otrzymać skierowanie na badanie prenatalne - test potrójny :) zadowolona dzwonie do wskazanej placówki żeby się umówić na termin a oni mi na to, że to badanie mogą mi zrobić tylko odpłatnie. No to teraz już wiem - bezpłatne badania prenatalne dla kobiet po 35 roku życia to jedno wielkie kłamstwo. Niby mi się należy, a nie chcą mi zrobić. I taka to jest polityka. Próbowałam zadzwonić do NFZ ale nie mogłam się tam dodzwonić. Klapa na całego :(
Pappa i usg prenatalne i polówkowe na pewno są bezpłatne, a z potrójnym to nie wiem jak jest. Jednak większość robi pappe.

Ale przynajmniej mąż się nie spóźni [emoji16]
No wlasnie juz jechal, a on pracuje na warsztacie i musial sie umyc, przebrac i jechal i jak mu zadzwonilam to sie wrocil bo nie bedzie tyle czasu czekał, i teraz znowu sie bedzie bidok musil przebierać. No zycie trudno, lekarz tez człowiek [emoji16] grunt, że w ogole bedzie i ze jestem pierwsza [emoji16]

Jeśli możesz to dopisz mnie, mam 16.08 wizytę i 4.09 połowkowe :)

Powodzenia na wizycie! :)

Ja nie chcę cc, bo chcę jak najszybciej wyjść do domu. Myślę nawet żeby się wypisać po pierwszej dobie na żądanie, oczywiście jak wszystko będzie z nami ok. Chociaż wiem, że może być ciężko, bo u mnie w szpitalu upierają się na te 2 doby..
Mnie po cc wypuścili równo po 48h [emoji6]

Bo bezpłatne są chyba te do 14tc a ten potrójny nie [emoji21]

reklama
Hej dziewczyny :-) ja na 20stycznia termin.
Też chetnie dowiem.się czy czujecie już ruchy..bo ja nie wiem czy to.jelita czy ruchy...
I ten okropny ból brzucha poniżej pępka też tak macie?

Do góry