reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej dziewczyny :-) ja na 20stycznia termin.
Też chetnie dowiem.się czy czujecie już ruchy..bo ja nie wiem czy to.jelita czy ruchy...
I ten okropny ból brzucha poniżej pępka też tak macie?
Ja to też nie wiem czy jelita czy ruchy dzidzi.podbrzusze boli ale jak siedzę dłużej w pozycji siedzącej albo podkurczone nogi. Dziewczyny a wiecie co wokół pępka skore mam jakby brazowsza i takie jakby krwinki tak już się rozciąga?

reklama
Część dziewczyny [emoji6] uff jak gorąco- bez zmian , ja chcę deszcz !!! U nas w ogóle nie padało i nie pada ...nie mam siły na nic. Dziś dla nas Warszawiaków ważny dzień - rocznica Powstania, mój Sp. Dziadek uczestnik powstania zmarł w lipcu zeszłego roku i już niestety niedoczekal trzeciego prawnuka, ale przynajmniej poznał dobrze dwóch [emoji6] Dziś taki dzień zadumy .

Mnie boli często podbrzusze jak siedzę [emoji848] też ciągle się zastanawiam bo niby coś czuję że się przesuwa ,ale w jelitach też mi ciągle jeździ heh . Z chłopakami już czułam ruchy na tym etapie..a tu lipa . Za to brzuch mi co raz bardziej wybija . Co do porodów to ja miałam okropne , drastyczne porody ,były straszne po prostu przez lekarzy którzy Stawiali tak mocno na sn , młodszego nie mogłam urodzić bo był za duży dla mnie i mówiłam że nigdy nie więcej ..a teraz co ? Znów chce rodzić sn i nie myślę w ogóle o cc. Ale lekarz mi powiedział że jak waga będzie 4 kg to robimy CC , ja mam już zmasakrowana szyjkę przez drugi poród.

Ja po drugim sn leżałam tydzień ,bo mi dziecko zarazili bakteria do tego [emoji58] takze tu nie ma co się nastawiać , w niedzielę moja przyjaciółka urodziła i trzymają ja dalej , bo malutka na niską wagę i żółtaczkę ..

Taaak więc dziekuje za kciuki wszystko jest ok! Mój mały uparciuszek odwrócił się plecami i nogi podkulone i nie cholere nie chciał zmienić pozycji i musiliśmy zmierzyć od głowu do pupy jeszcze [emoji4] ma prawie 10 cm więc rośnie prawidłowo, ja schudłam zaś kg, ale lekarz mówi, żeby sie tym nie martwić. Dzidzia rośnie więc to najweżniejsze. Dostałam zaświadczenie na fitness i 4 września mam do niego zadzwonić i umówić się na połówkowe. On robi miedzy 21-22 tyg więc u mnie przypadnie gdzieś na właśnie początek września. Pytał czy chce l4, ale mówie, żw jeszcze nie. Nastepna wizyte mam nie u niego bo bedzie na urlopie i musiałam zapisać sie do Doktorki. Chodziałam do niej jakies 10 lat temu i nie wspominam jej za dobrze, no ale trudno, zaraz potem bede miała połówkowe wiec przyżyje ta jedną wizyte [emoji14] wyniki ok, dał mi teraz na inne Hivy itp. Także już tak jak obiecałam grzecznie czekam na połówkowe i juz nic nie panikuje!
IMAG5674.jpg

Załączniki

• IMAG5674.jpg
    IMAG5674.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 234
Taaak więc dziekuje za kciuki wszystko jest ok! Mój mały uparciuszek odwrócił się plecami i nogi podkulone i nie cholere nie chciał zmienić pozycji i musiliśmy zmierzyć od głowu do pupy jeszcze [emoji4] ma prawie 10 cm więc rośnie prawidłowo, ja schudłam zaś kg, ale lekarz mówi, żeby sie tym nie martwić. Dzidzia rośnie więc to najweżniejsze. Dostałam zaświadczenie na fitness i 4 września mam do niego zadzwonić i umówić się na połówkowe. On robi miedzy 21-22 tyg więc u mnie przypadnie gdzieś na właśnie początek września. Pytał czy chce l4, ale mówie, żw jeszcze nie. Nastepna wizyte mam nie u niego bo bedzie na urlopie i musiałam zapisać sie do Doktorki. Chodziałam do niej jakies 10 lat temu i nie wspominam jej za dobrze, no ale trudno, zaraz potem bede miała połówkowe wiec przyżyje ta jedną wizyte [emoji14] wyniki ok, dał mi teraz na inne Hivy itp. Także już tak jak obiecałam grzecznie czekam na połówkowe i juz nic nie panikuje! Zobacz załącznik 883680
Piekny [emoji8] to teraz spokoj i luz [emoji4]

Super, że wszystko dobrze [emoji4]
A poznałaś płeć?
Taaak więc dziekuje za kciuki wszystko jest ok! Mój mały uparciuszek odwrócił się plecami i nogi podkulone i nie cholere nie chciał zmienić pozycji i musiliśmy zmierzyć od głowu do pupy jeszcze [emoji4] ma prawie 10 cm więc rośnie prawidłowo, ja schudłam zaś kg, ale lekarz mówi, żeby sie tym nie martwić. Dzidzia rośnie więc to najweżniejsze. Dostałam zaświadczenie na fitness i 4 września mam do niego zadzwonić i umówić się na połówkowe. On robi miedzy 21-22 tyg więc u mnie przypadnie gdzieś na właśnie początek września. Pytał czy chce l4, ale mówie, żw jeszcze nie. Nastepna wizyte mam nie u niego bo bedzie na urlopie i musiałam zapisać sie do Doktorki. Chodziałam do niej jakies 10 lat temu i nie wspominam jej za dobrze, no ale trudno, zaraz potem bede miała połówkowe wiec przyżyje ta jedną wizyte [emoji14] wyniki ok, dał mi teraz na inne Hivy itp. Także już tak jak obiecałam grzecznie czekam na połówkowe i juz nic nie panikuje! Zobacz załącznik 883680

reklama
Super że wszystko jest ok[emoji8]Cudny maluszek [emoji7]

Do góry