reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Hej dziewczyny :-) ja na 20stycznia termin.
Też chetnie dowiem.się czy czujecie już ruchy..bo ja nie wiem czy to.jelita czy ruchy...
I ten okropny ból brzucha poniżej pępka też tak macie?
Ja to też nie wiem czy jelita czy ruchy dzidzi.podbrzusze boli ale jak siedzę dłużej w pozycji siedzącej albo podkurczone nogi. Dziewczyny a wiecie co wokół pępka skore mam jakby brazowsza i takie jakby krwinki tak już się rozciąga?

reklama
Część dziewczyny [emoji6] uff jak gorąco- bez zmian , ja chcę deszcz !!! U nas w ogóle nie padało i nie pada ...nie mam siły na nic. Dziś dla nas Warszawiaków ważny dzień - rocznica Powstania, mój Sp. Dziadek uczestnik powstania zmarł w lipcu zeszłego roku i już niestety niedoczekal trzeciego prawnuka, ale przynajmniej poznał dobrze dwóch [emoji6] Dziś taki dzień zadumy .

Mnie boli często podbrzusze jak siedzę [emoji848] też ciągle się zastanawiam bo niby coś czuję że się przesuwa ,ale w jelitach też mi ciągle jeździ heh . Z chłopakami już czułam ruchy na tym etapie..a tu lipa . Za to brzuch mi co raz bardziej wybija . Co do porodów to ja miałam okropne , drastyczne porody ,były straszne po prostu przez lekarzy którzy Stawiali tak mocno na sn , młodszego nie mogłam urodzić bo był za duży dla mnie i mówiłam że nigdy nie więcej ..a teraz co ? Znów chce rodzić sn i nie myślę w ogóle o cc. Ale lekarz mi powiedział że jak waga będzie 4 kg to robimy CC , ja mam już zmasakrowana szyjkę przez drugi poród.

Ja po drugim sn leżałam tydzień ,bo mi dziecko zarazili bakteria do tego [emoji58] takze tu nie ma co się nastawiać , w niedzielę moja przyjaciółka urodziła i trzymają ja dalej , bo malutka na niską wagę i żółtaczkę ..

Taaak więc dziekuje za kciuki wszystko jest ok! Mój mały uparciuszek odwrócił się plecami i nogi podkulone i nie cholere nie chciał zmienić pozycji i musiliśmy zmierzyć od głowu do pupy jeszcze [emoji4] ma prawie 10 cm więc rośnie prawidłowo, ja schudłam zaś kg, ale lekarz mówi, żeby sie tym nie martwić. Dzidzia rośnie więc to najweżniejsze. Dostałam zaświadczenie na fitness i 4 września mam do niego zadzwonić i umówić się na połówkowe. On robi miedzy 21-22 tyg więc u mnie przypadnie gdzieś na właśnie początek września. Pytał czy chce l4, ale mówie, żw jeszcze nie. Nastepna wizyte mam nie u niego bo bedzie na urlopie i musiałam zapisać sie do Doktorki. Chodziałam do niej jakies 10 lat temu i nie wspominam jej za dobrze, no ale trudno, zaraz potem bede miała połówkowe wiec przyżyje ta jedną wizyte [emoji14] wyniki ok, dał mi teraz na inne Hivy itp. Także już tak jak obiecałam grzecznie czekam na połówkowe i juz nic nie panikuje!
IMAG5674.jpg

Załączniki

• IMAG5674.jpg
    IMAG5674.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 243
Taaak więc dziekuje za kciuki wszystko jest ok! Mój mały uparciuszek odwrócił się plecami i nogi podkulone i nie cholere nie chciał zmienić pozycji i musiliśmy zmierzyć od głowu do pupy jeszcze [emoji4] ma prawie 10 cm więc rośnie prawidłowo, ja schudłam zaś kg, ale lekarz mówi, żeby sie tym nie martwić. Dzidzia rośnie więc to najweżniejsze. Dostałam zaświadczenie na fitness i 4 września mam do niego zadzwonić i umówić się na połówkowe. On robi miedzy 21-22 tyg więc u mnie przypadnie gdzieś na właśnie początek września. Pytał czy chce l4, ale mówie, żw jeszcze nie. Nastepna wizyte mam nie u niego bo bedzie na urlopie i musiałam zapisać sie do Doktorki. Chodziałam do niej jakies 10 lat temu i nie wspominam jej za dobrze, no ale trudno, zaraz potem bede miała połówkowe wiec przyżyje ta jedną wizyte [emoji14] wyniki ok, dał mi teraz na inne Hivy itp. Także już tak jak obiecałam grzecznie czekam na połówkowe i juz nic nie panikuje! Zobacz załącznik 883680
Piekny [emoji8] to teraz spokoj i luz [emoji4]

Super, że wszystko dobrze [emoji4]
A poznałaś płeć?
Taaak więc dziekuje za kciuki wszystko jest ok! Mój mały uparciuszek odwrócił się plecami i nogi podkulone i nie cholere nie chciał zmienić pozycji i musiliśmy zmierzyć od głowu do pupy jeszcze [emoji4] ma prawie 10 cm więc rośnie prawidłowo, ja schudłam zaś kg, ale lekarz mówi, żeby sie tym nie martwić. Dzidzia rośnie więc to najweżniejsze. Dostałam zaświadczenie na fitness i 4 września mam do niego zadzwonić i umówić się na połówkowe. On robi miedzy 21-22 tyg więc u mnie przypadnie gdzieś na właśnie początek września. Pytał czy chce l4, ale mówie, żw jeszcze nie. Nastepna wizyte mam nie u niego bo bedzie na urlopie i musiałam zapisać sie do Doktorki. Chodziałam do niej jakies 10 lat temu i nie wspominam jej za dobrze, no ale trudno, zaraz potem bede miała połówkowe wiec przyżyje ta jedną wizyte [emoji14] wyniki ok, dał mi teraz na inne Hivy itp. Także już tak jak obiecałam grzecznie czekam na połówkowe i juz nic nie panikuje! Zobacz załącznik 883680

reklama
Super że wszystko jest ok[emoji8]Cudny maluszek [emoji7]

Do góry