reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Udało mi się dziś w końcu otrzymać skierowanie na badanie prenatalne - test potrójny :) zadowolona dzwonie do wskazanej placówki żeby się umówić na termin a oni mi na to, że to badanie mogą mi zrobić tylko odpłatnie. No to teraz już wiem - bezpłatne badania prenatalne dla kobiet po 35 roku życia to jedno wielkie kłamstwo. Niby mi się należy, a nie chcą mi zrobić. I taka to jest polityka. Próbowałam zadzwonić do NFZ ale nie mogłam się tam dodzwonić. Klapa na całego :(

reklama
Udało mi się dziś w końcu otrzymać skierowanie na badanie prenatalne - test potrójny :) zadowolona dzwonie do wskazanej placówki żeby się umówić na termin a oni mi na to, że to badanie mogą mi zrobić tylko odpłatnie. No to teraz już wiem - bezpłatne badania prenatalne dla kobiet po 35 roku życia to jedno wielkie kłamstwo. Niby mi się należy, a nie chcą mi zrobić. I taka to jest polityka. Próbowałam zadzwonić do NFZ ale nie mogłam się tam dodzwonić. Klapa na całego :(
Pappa i usg prenatalne i polówkowe na pewno są bezpłatne, a z potrójnym to nie wiem jak jest. Jednak większość robi pappe.

Ale przynajmniej mąż się nie spóźni [emoji16]
No wlasnie juz jechal, a on pracuje na warsztacie i musial sie umyc, przebrac i jechal i jak mu zadzwonilam to sie wrocil bo nie bedzie tyle czasu czekał, i teraz znowu sie bedzie bidok musil przebierać. No zycie trudno, lekarz tez człowiek [emoji16] grunt, że w ogole bedzie i ze jestem pierwsza [emoji16]

Jeśli możesz to dopisz mnie, mam 16.08 wizytę i 4.09 połowkowe :)

Powodzenia na wizycie! :)

Ja nie chcę cc, bo chcę jak najszybciej wyjść do domu. Myślę nawet żeby się wypisać po pierwszej dobie na żądanie, oczywiście jak wszystko będzie z nami ok. Chociaż wiem, że może być ciężko, bo u mnie w szpitalu upierają się na te 2 doby..
Mnie po cc wypuścili równo po 48h [emoji6]

Bo bezpłatne są chyba te do 14tc a ten potrójny nie [emoji21]

reklama
Hej dziewczyny :-) ja na 20stycznia termin.
Też chetnie dowiem.się czy czujecie już ruchy..bo ja nie wiem czy to.jelita czy ruchy...
I ten okropny ból brzucha poniżej pępka też tak macie?

Do góry