reqiem
Fanka BB :)
Dobrej nocki, ja już ide spac żeby szybko było jutro! [emoji8]Jeszcze raz kochane dziękuję [emoji8] po takich emocjach czas spac! Dobrej nocy [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrej nocki, ja już ide spac żeby szybko było jutro! [emoji8]Jeszcze raz kochane dziękuję [emoji8] po takich emocjach czas spac! Dobrej nocy [emoji8]
Piękna córeczka [emoji7][emoji7][emoji7]Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 883490
Pozdrawiam znad słonecznego Bałtyku nie mam za bardzo czasu Was czytać ale postanowiłam na chwilke wpaść sie przywitać Upał morderczy nie daje mi żyć a w morzu sinica i zakaz kąpieli moje szczęście takie....
To prawda, 27lat mieszkałam w Gdańsku, nad morzem i co roku to samo... Albo zimna woda albo sinica..To chyba jesteś w okolicy Gdańska, bo tam jest co roku. Ja też mieszkam nad morzem i u nas czyściutko i zakazu nie ma [emoji6]
Kciuki trzymamy [emoji3]reqiem
Tylko ty dzisiaj wizytujesz,udanej wizyty życzę ,kciuki mocno zaciśnięte[emoji110][emoji110][emoji110]