reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 883490
Piękna córeczka [emoji7][emoji7][emoji7]

Pozdrawiam znad słonecznego Bałtyku nie mam za bardzo czasu Was czytać ale postanowiłam na chwilke wpaść sie przywitać Upał morderczy nie daje mi żyć a w morzu sinica i zakaz kąpieli moje szczęście takie....

To chyba jesteś w okolicy Gdańska, bo tam jest co roku. Ja też mieszkam nad morzem i u nas czyściutko i zakazu nie ma [emoji6]

Śliczne dzidziusie [emoji7] mi niestety na ostatnim USG nie dał zdjęc i teraz jestem trochę zła bo nie mogę sobie popatrzeć jak moja lala urosła ,także muszę poczekać do połówkowego i wtedy się pochwalę dopiero [emoji6]

To chyba jesteś w okolicy Gdańska, bo tam jest co roku. Ja też mieszkam nad morzem i u nas czyściutko i zakazu nie ma [emoji6]
To prawda, 27lat mieszkałam w Gdańsku, nad morzem i co roku to samo... Albo zimna woda albo sinica..

Następnym razem lepiej wybrać Ustke, albo Poddąbie, Rowy, Jarosławiec..
Woda czysciutka, dzisiaj korzystałam :-)

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

01.08:
@reqiem wizyta 12:00

02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235 wizyta
09.08 - @malianka wizyta
10.08 - @arielka94 wizyta, @Aneta15 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta, @Inka91 wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe, @asiaxkk wizyta
22.08 - @Talka92 wizyta, @Asia92 wizyta, @alla31 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe, @Kokoszka356 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
28.08 - @asiaxkk połówkowe, @Asia92 połówkowe, @AniaWaa połówkowe
29.08 - @Talka92 połówkowe + URODZINY!
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta, @Lilli1234 wizyta
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

I dziewczynki zaczynamy sierpień. Kolejny miesiac naszej przygody. To juz piaty miesiac ciąży. I miesiac badań połówkowych. Nasze dzieciaczki są już ważone, a nie mierzone, a zdjęcia przedstawiają coraz to wyraźniejsze i piekniejsze słodkie buźki. No i nasze brzychy już są zdecydowanie krąglejsze [emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]

Ostatnia edycja:
Dzisiaj tylko ja? Może ktoś z krzaków ma też wizyte? Pochwalcie sie! [emoji4]
Jak sie domyslacie umieram ze strachu, ale też nie mogę sie doczekać. Ale obiecuje, że jak dzisiaj bedzie wszystko dobrze to przestaje sie schizować i grzecznie bede czekać na kolejne wizyty!
Gratulacje jeszcze raz wszystkim wczoraj wizytującym[emoji7] Buziaki i miłego dnia dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry