reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

To dziewczynka!!!:-D:)[emoji173]

Gratuluję! [emoji175]

Oj ciężkie te ostatnie dni z wiatrakiem siedzę [emoji26][emoji26]
właśnie wrocilam z polowkowego 18tc, Kruszynek już 256g waży [emoji4] śliczny rośnie jak na drożdżach, na USG mówił że wszystko w normie, powoli zaczynam już się cieszyć [emoji16][emoji16] nawet może coś już mu kupię wkoncu [emoji6][emoji6]
(A i apropo mojej weekendowej przygody z upadkiem... naszczescie nic nie zaszkodziło, wszystko jest ok ufff) [emoji16]

Super wieści :-) gratuluję[emoji173]

Patrzie! Już się synchronizuje z siostrą (lub bratem) [emoji16] Zobacz załącznik 883421

Piękny widok [emoji7]

Ja do swojego lekarza też zawsze muszę czekać od 30min do 2h nawet ;) ale nie narzekam ponieważ nie zbywa tylko wszystko dokładnie tłumaczy itp.

Spędziliśmy dzisiejsze popołudnie nad jeziorkiem :-) leżałam w cieniu na leżaku, czytałam książkę, muzyczka grała a grill się smażł. Żyć nie umierać :-) [emoji274] Zobacz załącznik 883429
Jutro powtórka :-)

reklama
Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 883490

Gratuluję córci[emoji175] cudna kruszynka [emoji7]

Kochane, u mnie wszystko w porządku! Te skurcze byly dla pana doktora czymś nowym, ale zbadał mnie dokladnie, wszystko tłumaczył i stwierdzil, ze jest jak najbardziej ok [emoji4] szyjka prawidłowa, w dodatku żadnej infekcji nie ma [emoji4] a co najważniejsze mój Dzidzius zdrowy i waży juz 151g [emoji173] i jeszcze jedno, intuicja mnie zawiodła, ale za to mam wymarzonego Aleksandra [emoji173] moj mały piękny synuś jak zwykle chował sie przed zdjęciami, ale panu doktorowi udało się zrobić taki portret [emoji7] powiedział, ze raczej niemożliwe zeby stal sie dziewczynką [emoji4]Zobacz załącznik 883485

Gratuluję synusia! [emoji170] zdjęcie piękne [emoji7]

Słodziak [emoji7]

Moni kolory Szycia;)

Jestem, wyniki w porządku, dzidzia zdrowa, wszystko ok. Nie mam zdjęcia ale będzie chłopczyk [emoji7][emoji7][emoji28] dla mnie bez znaczenia, ale po cichu myślałam, że będzie dziewczynka.
Teściowa zawiedziona bo dalej bez wnuczki za to 7 wnuk;)
Ojej chyba przewaga tych naszych siusiorków [emoji5] [emoji106]

Dziewczyny chyba mam jakieś zapalenie pochwy, strasznie mnie tam swędzi dopiero byłam wczoraj na wizycie a następna mam aż 27 sierpnia, jak wytrzymać do tej pory? :-( :(
Spróbuj tantum rosssa w gotowych buteleczkach do podmywania, mi pomogło - w razie czego tez bez recepty laktowaginal dopochwowo brałam też.

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

31.07:
@marzenka1810 wizyta 12:15,
@Lilli1234 wizyta 11:00
@Kokoszka356 wizyta 18:40,
@martag86 połówkowe 15:20,
@Misza95 wizyta 20:00
@AniaWaa wizyta

01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235 wizyta
10.08 - @arielka94 wizyta, @Aneta15 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta, @Inka91 wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe, @asiaxkk wizyta
22.08 - @Talka92 wizyta, @Asia92 wizyta, @alla31 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
28.08 - @asiaxkk połówkowe, @Asia92 połówkowe
29.08 - @Talka92 połówkowe + URODZINY!
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta
31.08 - @Lilli1234 wizyta,
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

Wow dzisiaj to dopiero kciuki będą aż sinieć tyle wizyt [emoji4] czekamy na dobre informacje i piękne fotki, a szczególnie na relacje z pierwszego połówkowego. Miłego dzionka Mamuśki [emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Kochana dopisz mi proszę połówkowe 23.08 [emoji6] dziękuję [emoji9]

Kochane, u mnie wszystko w porządku! Te skurcze byly dla pana doktora czymś nowym, ale zbadał mnie dokladnie, wszystko tłumaczył i stwierdzil, ze jest jak najbardziej ok [emoji4] szyjka prawidłowa, w dodatku żadnej infekcji nie ma [emoji4] a co najważniejsze mój Dzidzius zdrowy i waży juz 151g [emoji173] i jeszcze jedno, intuicja mnie zawiodła, ale za to mam wymarzonego Aleksandra [emoji173] moj mały piękny synuś jak zwykle chował sie przed zdjęciami, ale panu doktorowi udało się zrobić taki portret [emoji7] powiedział, ze raczej niemożliwe zeby stal sie dziewczynką [emoji4]Zobacz załącznik 883485
Gratuluję synka śliczne imię to jest jeden z moich typów, ale raczej przeważy Leoś
Czas pokaże ni sle na razie nie mówię nie [emoji5] [emoji106]

Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 883490
Piekna!! [emoji7][emoji7] szukałam porownania dla 200g - kostka masła - idealne! [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry