reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Kochane, u mnie wszystko w porządku! Te skurcze byly dla pana doktora czymś nowym, ale zbadał mnie dokladnie, wszystko tłumaczył i stwierdzil, ze jest jak najbardziej ok [emoji4] szyjka prawidłowa, w dodatku żadnej infekcji nie ma [emoji4] a co najważniejsze mój Dzidzius zdrowy i waży juz 151g [emoji173] i jeszcze jedno, intuicja mnie zawiodła, ale za to mam wymarzonego Aleksandra [emoji173] moj mały piękny synuś jak zwykle chował sie przed zdjęciami, ale panu doktorowi udało się zrobić taki portret [emoji7] powiedział, ze raczej niemożliwe zeby stal sie dziewczynką [emoji4]Zobacz załącznik 883485
Dobre wiesci na koniec dnia[emoji3]

Gratuluję synka[emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173]
IMG_20180731_202910.jpg

Załączniki

• IMG_20180731_202910.jpg
    IMG_20180731_202910.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 236
Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 883490
Super, gratuluję córci [emoji175][emoji175][emoji175]

Dziewczyny chyba mam jakieś zapalenie pochwy, strasznie mnie tam swędzi dopiero byłam wczoraj na wizycie a następna mam aż 27 sierpnia, jak wytrzymać do tej pory? :-( :(

Mi pomaga Tatum rosa, lekarka mi powiedziała że doraźnie można w ciąży. Ale i tak najlepiej skontaktuj się z lekarzem.

@Misza95 I @Kokoszka356 gratulacje :) super zdjęcia macie, dzidziolki sliczne ;)

Kochane, u mnie wszystko w porządku! Te skurcze byly dla pana doktora czymś nowym, ale zbadał mnie dokladnie, wszystko tłumaczył i stwierdzil, ze jest jak najbardziej ok [emoji4] szyjka prawidłowa, w dodatku żadnej infekcji nie ma [emoji4] a co najważniejsze mój Dzidzius zdrowy i waży juz 151g [emoji173] i jeszcze jedno, intuicja mnie zawiodła, ale za to mam wymarzonego Aleksandra [emoji173] moj mały piękny synuś jak zwykle chował sie przed zdjęciami, ale panu doktorowi udało się zrobić taki portret [emoji7] powiedział, ze raczej niemożliwe zeby stal sie dziewczynką [emoji4]Zobacz załącznik 883485

Super gratulacje :) naprawdę u nas sami przystojniaki rosną heh:)

Cudny jest [emoji7]Jak dobrze że wszystko wporzadku [emoji8]

Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 883490
Super !Gratuluję córci [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Jaaaaka piekna buźka!! Gratulacje! Mąż pewnie peka z dumy!

Do góry