reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Kochane, u mnie wszystko w porządku! Te skurcze byly dla pana doktora czymś nowym, ale zbadał mnie dokladnie, wszystko tłumaczył i stwierdzil, ze jest jak najbardziej ok [emoji4] szyjka prawidłowa, w dodatku żadnej infekcji nie ma [emoji4] a co najważniejsze mój Dzidzius zdrowy i waży juz 151g [emoji173] i jeszcze jedno, intuicja mnie zawiodła, ale za to mam wymarzonego Aleksandra [emoji173] moj mały piękny synuś jak zwykle chował sie przed zdjęciami, ale panu doktorowi udało się zrobić taki portret [emoji7] powiedział, ze raczej niemożliwe zeby stal sie dziewczynką [emoji4]Zobacz załącznik 883485
Dobre wiesci na koniec dnia[emoji3]

Gratuluję synka[emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173]
IMG_20180731_202910.jpg

Załączniki

• IMG_20180731_202910.jpg
    IMG_20180731_202910.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 231
Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 883490
Super, gratuluję córci [emoji175][emoji175][emoji175]

Dziewczyny chyba mam jakieś zapalenie pochwy, strasznie mnie tam swędzi dopiero byłam wczoraj na wizycie a następna mam aż 27 sierpnia, jak wytrzymać do tej pory? :-( :(

Mi pomaga Tatum rosa, lekarka mi powiedziała że doraźnie można w ciąży. Ale i tak najlepiej skontaktuj się z lekarzem.

@Misza95 I @Kokoszka356 gratulacje :) super zdjęcia macie, dzidziolki sliczne ;)

Kochane, u mnie wszystko w porządku! Te skurcze byly dla pana doktora czymś nowym, ale zbadał mnie dokladnie, wszystko tłumaczył i stwierdzil, ze jest jak najbardziej ok [emoji4] szyjka prawidłowa, w dodatku żadnej infekcji nie ma [emoji4] a co najważniejsze mój Dzidzius zdrowy i waży juz 151g [emoji173] i jeszcze jedno, intuicja mnie zawiodła, ale za to mam wymarzonego Aleksandra [emoji173] moj mały piękny synuś jak zwykle chował sie przed zdjęciami, ale panu doktorowi udało się zrobić taki portret [emoji7] powiedział, ze raczej niemożliwe zeby stal sie dziewczynką [emoji4]Zobacz załącznik 883485

Super gratulacje :) naprawdę u nas sami przystojniaki rosną heh:)

Cudny jest [emoji7]Jak dobrze że wszystko wporzadku [emoji8]

Ja już po wizycie [emoji1] niunia śliczna i zdrowa i waży już tyle co kostka masła czyli 200g [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko matce jakaś bakteria w moczu wyszła więc z receptą wróciłam i z tabletkami na zaparcia bo mój gin się za głowę złapał jak mu powiedziałam że jak się załatwię raz na 5 dni to jest dobrze [emoji50] i nic naturalnego nie pomaga żeby było lepiej. Cytologie zrobił i następna wizyta połówkowe [emoji6] zaraz będę szukać wolnego terminu bo przez znanego lekarza się umawiam do niego [emoji6] wiecie co, mogłabym godzinami tak patrzeć na moją Oleńke [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 883490
Super !Gratuluję córci [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Jaaaaka piekna buźka!! Gratulacje! Mąż pewnie peka z dumy!

Do góry