reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Dzisiaj tylko ja? Może ktoś z krzaków ma też wizyte? Pochwalcie sie! [emoji4]
Jak sie domyslacie umieram ze strachu, ale też nie mogę sie doczekać. Ale obiecuje, że jak dzisiaj bedzie wszystko dobrze to przestaje sie schizować i grzecznie bede czekać na kolejne wizyty!
Gratulacje jeszcze raz wszystkich dla wczorajszych wizytujących [emoji7] Buziaki i miłego dnia dla wszystkich!
Napewno wszystko będzie dobrze ,ale rozumie twój strach ja też tak mam [emoji28]Dobrze że masz w miarę wczesną godzinę, nie będziesz musiała się cały dzień stresować [emoji5]

reklama
Jak sie domyslacie umieram ze strachu, ale też nie mogę sie doczekać. Ale obiecuje, że jak dzisiaj bedzie wszystko dobrze to przestaje sie schizować i grzecznie bede czekać na kolejne wizyty!
Gratulacje jeszcze raz wszystkim wczoraj wizytującym[emoji7] Buziaki i miłego dnia dla wszystkich!
Kciuki za wizytę [emoji110][emoji110] o której masz ?

Gratulacje jeszcze raz wszystkim wczoraj wizytującym[emoji7] Buziaki i miłego dnia dla wszystkich!
Kciuki za wizytę [emoji110] a ty znasz już płeć?

Powodzenia! [emoji847] Daj znać po wizycie. [emoji6]

reklama
Kochane, u mnie wszystko w porządku! Te skurcze byly dla pana doktora czymś nowym, ale zbadał mnie dokladnie, wszystko tłumaczył i stwierdzil, ze jest jak najbardziej ok [emoji4] szyjka prawidłowa, w dodatku żadnej infekcji nie ma [emoji4] a co najważniejsze mój Dzidzius zdrowy i waży juz 151g [emoji173] i jeszcze jedno, intuicja mnie zawiodła, ale za to mam wymarzonego Aleksandra [emoji173] moj mały piękny synuś jak zwykle chował sie przed zdjęciami, ale panu doktorowi udało się zrobić taki portret [emoji7] powiedział, ze raczej niemożliwe zeby stal sie dziewczynką [emoji4]Zobacz załącznik 883485
Super! Gratulacje Synka! [emoji173][emoji173]

Do góry