reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Bo naczytałam się o niedoborach magnezu... A lekarza teraz nie pytałam...przy poprzedniej ciąży coś mi świta że mówił że magnez, Wit.D i kwas żeby brać.... teraz biorę duphavit i tam magnezu nie ma i się zastanawiam czy brać to w końcu...?
Wydaje mi sie, że nie ma potrzeby. Kupuj wode z magnezem i jedz produkty w których on jest i bedzie ok

reklama
No jak miałam kiedyś inseminacje to lekarz mi mówił "o tu przed owulacja jeszcze to na chłopca celujemy". Co człowiek to opinia.
A mi było obojetnie, ale odkąd wpadło nam imie Natalka to szaleje na punkcie dziewczynki, jak jestem sama to gadam do Natalki w brzuszku. Jak tam jest syn to pewnie myśli "oj to się mama rozczarujesz" [emoji16]. Nie no wiadomo, że się bede cieszyć z synka, ale moja psichika od jakiegoś tygodnia szaleje [emoji23] a jeszcze jak byłam w ciazy, a jeszcze nie wiedziałam, to mi się sniło, że karmie piersia córeczke. O ona była taka prześliczna, jejku ciagle mam ten sen teraz przed oczami, a jeszcze był taki realistyczny i w senniku znalazłam, że karmienie w śnie oznacza ciaze i sie sprawdziło [emoji4] ciiieekawe, jeszcze z miesiac niepewnosci [emoji4][emoji4][emoji4]
Czy chłopiec czy dziewczynka będziemy się cieszyć chociaż jak mąż wyjeżdżał do pracy mówił żeby dzwoniła z informacją że tam dzyndzelek jest [emoji23]nie wiem skąd ale wyczuwam dziewuszke. tak to do mnie nie dociera że jestem w ciąży na linijce patrzyłam ile to jest 10-14cm.
Dziewczyny jaki magnez bierzecie? I czy wogole bierzecie? Same czy lekarz zalecił?
Gadałam z dziewczyną która ma bóle brzucha bardzo lekarz jej zalecił nospe plus magnez. Pewnie jakieś niedobory prowadzą do skurczy a macica to mięsień. mi dziś oko skaka ale z nerwów chyba. Zaraz ciśnienie mierze o zapisuje bo w gabinecie mam nie miarodajne

reklama
Do góry