reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Bo naczytałam się o niedoborach magnezu... A lekarza teraz nie pytałam...przy poprzedniej ciąży coś mi świta że mówił że magnez, Wit.D i kwas żeby brać.... teraz biorę duphavit i tam magnezu nie ma i się zastanawiam czy brać to w końcu...?
Wydaje mi sie, że nie ma potrzeby. Kupuj wode z magnezem i jedz produkty w których on jest i bedzie ok

reklama
No jak miałam kiedyś inseminacje to lekarz mi mówił "o tu przed owulacja jeszcze to na chłopca celujemy". Co człowiek to opinia.
A mi było obojetnie, ale odkąd wpadło nam imie Natalka to szaleje na punkcie dziewczynki, jak jestem sama to gadam do Natalki w brzuszku. Jak tam jest syn to pewnie myśli "oj to się mama rozczarujesz" [emoji16]. Nie no wiadomo, że się bede cieszyć z synka, ale moja psichika od jakiegoś tygodnia szaleje [emoji23] a jeszcze jak byłam w ciazy, a jeszcze nie wiedziałam, to mi się sniło, że karmie piersia córeczke. O ona była taka prześliczna, jejku ciagle mam ten sen teraz przed oczami, a jeszcze był taki realistyczny i w senniku znalazłam, że karmienie w śnie oznacza ciaze i sie sprawdziło [emoji4] ciiieekawe, jeszcze z miesiac niepewnosci [emoji4][emoji4][emoji4]
Czy chłopiec czy dziewczynka będziemy się cieszyć chociaż jak mąż wyjeżdżał do pracy mówił żeby dzwoniła z informacją że tam dzyndzelek jest [emoji23]nie wiem skąd ale wyczuwam dziewuszke. tak to do mnie nie dociera że jestem w ciąży na linijce patrzyłam ile to jest 10-14cm.
Dziewczyny jaki magnez bierzecie? I czy wogole bierzecie? Same czy lekarz zalecił?
Gadałam z dziewczyną która ma bóle brzucha bardzo lekarz jej zalecił nospe plus magnez. Pewnie jakieś niedobory prowadzą do skurczy a macica to mięsień. mi dziś oko skaka ale z nerwów chyba. Zaraz ciśnienie mierze o zapisuje bo w gabinecie mam nie miarodajne

reklama
Do góry