reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Było takie żółtawe trudno mi określić ale nigdy nie miałam czegoś takiego. Nie dużo na samym czubku sutka[emoji6] ja mam 16.30 wizytę,stres już!
Spokojnie będzie dobrze a najlepiej zajmij się czymkolwiek, żeby za dużo nie myśleć - bynajmniej u mnie skutkuje[emoji16]
Ja dopiero o 18.15

reklama
Nam powiedział ze dziewczynka ale żeby nie brac bardzo do siebie tej informacji bo może sie zmienić. Ja nie biorę czekam na wrzesień i dopiero będę kupowała ;)

Podświadomie się cieszę ze tak powiedział bo n dziewczynkę się nastawiam od poczatku ;)
No właśnie dlatego nam nie powiedział szczególnie gdy usłyszał, że w domu dwie córki. Stwierdził że lepiej poczekać do polowkowych niż strzelać i rozczarować potem

Dziewczyny tam a kalendarzu ktoś mi pisał kilka dni temu o zmiane i chyba zapomnialam zmienic, a teraz nie znajde to jak cos to mi napiszcie jeszcze raz [emoji8] ja dzisiaj wolne mam to planuje leczo zrobic, ciasto z galaretka bo mam peło brzoskwin od taty, i polezec na hamaku bo mi maz zamontował [emoji16] pokaże Wam coś jak u mojego ojczulka można się obłowić [emoji173]Zobacz załącznik 880470Zobacz załącznik 880471Zobacz załącznik 880472
U moch podobnie właśnie zrobiłam kompoty z wiśni, zakisilam ogórki, zamroziłam zblanszowaną fasolkę szparagową i w międzyczasie zaszykowałam obiad (karkówka z sosem i kaszą) To wszystko żeby się czymkolwiek zająć i nie myśleć o dzisiejszej wizycie a to dopiero po 18[emoji20]

Kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na dobre wieści i zdjęcia dzieciaczków [emoji7]
Wstałam z bolącym gardłem że śliny nie mogę przełykać, super[emoji848]
A no właśnie miałam pytać czy zapinacie pasy w samochodzie czy już nie?
Ja zapinam ale sporadycznie naciągam podczas jazdy bo ciśnie mnie.
Ja od wczoraj lekki katar - robię miksturę cytryna, imbir, miód i woda
Nie wiem czy witaminę C mogę taką sproszkowaną
1532343783812.jpg

Załączniki

• 1532343783812.jpg
    1532343783812.jpg
    400,3 KB · Wyświetleń: 314
Requiem, u mnie na prenatalnych też nie sprawdzał płci, ale ja się nastawiam na dziewczynę. No musze mieć teraz córkę, jak nie to będę zła ;) za to mój mąż chce drugiego chłopaka. Najgorsze, że wiem kiedy miałam owulacje i wg teorii przeżywalności plemników itp, obawiam się że może wyjść chłopak... a ja chcę kupować ciuszki w jednorożce ;)

Dziewczyny, nie stresujcie się, będzie ok! :)

reklama
Oj ty to biedna z tymi wymiotami jsk ciażowe ustały to teraz ze stresu
Spokojnie weź kilka oddechów głębokich powinno pomóc. Wiem nasza podświadomość bierze górę ale nie plamisz, nic nie boli w podbrzuszu będzie dobrze. Trzymaj się [emoji11]
Dzięki za pocieszenie[emoji6][emoji11]a właśnie po tym weselu pobolewal brzuch nawet dziś taki typowo miesiączkowy ale tak falowo.

Do góry