paulenka91
Fanka BB :)
A tak dla odmiany tematu dziewczyna którym się nudzi polecam serial the good doctor. Genialny[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No słyszałam teorię że przed owulacja się płodzi dziewczynki a w chłopców ale to pewnie kolejne gdybania ale mi w takim sposobem wychodzi dziewuszka dziś 17 tydzień może już co tam się będzie dało zobaczyć[emoji6]Requiem, u mnie na prenatalnych też nie sprawdzał płci, ale ja się nastawiam na dziewczynę. No musze mieć teraz córkę, jak nie to będę zła za to mój mąż chce drugiego chłopaka. Najgorsze, że wiem kiedy miałam owulacje i wg teorii przeżywalności plemników itp, obawiam się że może wyjść chłopak... a ja chcę kupować ciuszki w jednorożce
Dziewczyny, nie stresujcie się, będzie ok!
No słyszałam teorię że przed owulacja się płodzi dziewczynki a w chłopców ale to pewnie kolejne gdybania ale mi w takim sposobem wychodzi dziewuszka dziś 17 tydzień może już co tam się będzie dało zobaczyć[emoji6]
No jak miałam kiedyś inseminacje to lekarz mi mówił "o tu przed owulacja jeszcze to na chłopca celujemy". Co człowiek to opinia.No słyszałam teorię że przed owulacja się płodzi dziewczynki a w chłopców ale to pewnie kolejne gdybania ale mi w takim sposobem wychodzi dziewuszka dziś 17 tydzień może już co tam się będzie dało zobaczyć[emoji6]
Ja o 18.15 [emoji846]
Mi tez by wyszła dziewuszka wiec by się sprawdziło czekam na połówkowe do wrzesnia
Ja nie biore, lekarz nic nie mówił. A sama nie widze potrzeby [emoji4]Dziewczyny jaki magnez bierzecie? I czy wogole bierzecie? Same czy lekarz zalecił?
Kreskę ja już jakiś czas temu zauważyłam narazie jest lekka. Robi się od dużego stężenia progesteronu za czym idzie może sZybciej się pojawić jak bierzemy „dupka” ja akurat biore