Dokladnie dziś żurawina i dużo wody a jeśli jutro nie będzie lepiej to idę w czwartek do lekarza, bo z zapaleniem na pewno chodzić nie mogęSpróbuj sobie tą żurawine, może pomoże [emoji6] a jak nie to zapytaj swojego lekarza tylko nie czekaj za długo póki nie jest jeszcze najgorzej
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Odpisała mi administatorka, że do zamknietego potrzebuje listy osob i moderatorek. Liste to wezme wszystkie nicki z tad nie ? Chyba wszystkie chetne zeby miec dodatkowy zamkniety. A ten zostanie nornalnie bo jednak nowe osoby dochodza.
Kto chetny na moderatora?
paulenka91
Może już Ty jak się tym zajmujesz[emoji6]Odpisała mi administatorka, że do zamknietego potrzebuje listy osob i moderatorek. Liste to wezme wszystkie nicki z tad nie ? Chyba wszystkie chetne zeby miec dodatkowy zamkniety. A ten zostanie nornalnie bo jednak nowe osoby dochodza.
Może Ty? tak fajnie wszystko ogarniasz.Odpisała mi administatorka, że do zamknietego potrzebuje listy osob i moderatorek. Liste to wezme wszystkie nicki z tad nie ? Chyba wszystkie chetne zeby miec dodatkowy zamkniety. A ten zostanie nornalnie bo jednak nowe osoby dochodza.
Nicki weź z listy tam są dziewczyny które się odzywają.
reqiem
Chetnie, ale chyba potrzebne jest kilka, wiec czekam na zgłoszenia z dwoch osob jeszcze [emoji4][emoji4]Może Ty? tak fajnie wszystko ogarniasz.
Nicki weź z listy tam są dziewczyny które się odzywają.
asiaxkk
Misza95
Moderator
Tez uwazam, ze bedziesz do tego najlepsza [emoji4] w razie co, to chętnie Ci pomoge [emoji4]Chetnie, ale chyba potrzebne jest kilka, wiec czekam na zgłoszenia z dwoch osob jeszcze [emoji4][emoji4]
paulenka91
Dziewczyny czy każda z Was dostała skierowanie na badanie rozyczki?mi nie zlecił albo może później to zrobi. Głupio mi zapytać żeby nie wyszło że podważam jego kompetencje[emoji16]
reqiem
No ja poki co tez nie, ale widze ze daje na kazdej wizycie inne plus mocz wiec chyba po troche daja.Dziewczyny czy każda z Was dostała skierowanie na badanie rozyczki?mi nie zlecił albo może później to zrobi. Głupio mi zapytać żeby nie wyszło że podważam jego kompetencje[emoji16]
reklama