Justyna16235
Fanka BB :)
Mi ginekolog przepisuje wszystko do karty ciąży i w polu różyczka nie mam nic więc na pewno nie robiłam Mi powiedziała, że skoro wyniki idealne nie będziemy się kłuć co miesiąc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam właśnie w książeczce przy tej rubryce różyczka nic wpisane i na pewno mi jej nie zlecał.teraz mi dał np mocz krew i wirusa watroby typu c. Na różyczkę nie chorowałam na pewno ale byłam szczepiona tak mi mama mówila. No nic zobaczymy teraz. A morfologię dał na 1 wizycie i teraz na 3 to wychodzi tak jakby co 2 wizytaDziewczyny, bo tak mi się przypomniało, że oni nie piszą różyczka na tym skierowaniu tylko rubella... przynajmniej u mnie tak było. Jesteście pewne że tego nie było...?
Mój ginekolog również tak stwierdził że wyniki są dobre i nie potrzeba robić co miesiąc ,już się martwiłam czy aby napewno dobrze mówi a tu widzę że nie jestem sama [emoji2]Mi ginekolog przepisuje wszystko do karty ciąży i w polu różyczka nie mam nic więc na pewno nie robiłam Mi powiedziała, że skoro wyniki idealne nie będziemy się kłuć co miesiąc.
Rzeczywiście jest, ale ta dziewczyna była chyba tylko raz, bo jak sprawdzilam,to nie ma więcej postów na naszej grupie. Tu jest dobrze więc ja nigdzie nie idę.Link do grupy na fb wzięłam z tego forum - bodajże 1 lub 2 strona dlatego przyjęłam że te same dziewczyny
Ja widząc tą grupę na FB odrazu skojarzyłam ją z wami ,pomyślałam że któraś z was ją założyła i również do niej dołączyłam [emoji846]Rzeczywiście jest, ale ta dziewczyna była chyba tylko raz, bo jak sprawdzilam,to nie ma więcej postów na naszej grupie. Tu jest dobrze więc ja nigdzie nie idę.
Ja dokładnie tak samo myślę sobie, że coś jest nie tak skoro mamaginekolog listę badan wypisala a u mnie niewiele Nie lubię pobierania krwi, ale wolałabym robić co trzebaMój ginekolog również tak stwierdził że wyniki są dobre i nie potrzeba robić co miesiąc ,już się martwiłam czy aby napewno dobrze mówi a tu widzę że nie jestem sama [emoji2]
Ja dostałam na różyczkę, hiv, grupę krwi, toksoplazmoze i wiele innych badań, wszystko wyszło okej, oprócz podwyższonej tarczycy TSH6.33 szybka wizyta u lekarza, leki i spadło do 1.55
Miała któraś z was problem z tarczycą?