reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Kurczę owulacji raczej jestem pewna bo robiłam testy ;) Chodze na fundusz wiec poprzednie nie byly tak dokladne jak prenatalne gdzie indziej;) Ale mój mąż ma 2 m wzrostu więc może stąd taka różnica ;) Oby to został styczeń ;) Na drugim usg mam wpisane 12+0 :)

reklama
Kurczę owulacji raczej jestem pewna bo robiłam testy ;) Chodze na fundusz wiec poprzednie nie byly tak dokladne jak prenatalne gdzie indziej;) Ale mój mąż ma 2 m wzrostu więc może stąd taka różnica ;) Oby to został styczeń ;)
Nie przejmuj się za bardzo, ja przy każdym dziecku tak miałam. Mój mąż ma prawie 1.90 i teraz na prenatalnych też wyszło o tydzień większe, starsze nie jest, tego jestem pewna. Tej różnicy raczej nie biorą pod uwagę, chyba że masz planowaną cesarke to na bieżąco sprawdzają wielkość dziecka.

Witajcie dziewczyny, u mnie przyplatalo się jakieś zapalenie pęcherza.. Straszny nacisk na pęcherz czuje i jakby ból pieczenie przy oddawaniu moczu ...wiecie co można? Bo pani w aptece nie wiedziała o_O a do lekarza nie mogę się dodzwonić wizyta za tydz a mnie to męczy i w dodatku boję się czy nie zaszkodzi..

Witajcie dziewczyny, u mnie przyplatalo się jakieś zapalenie pęcherza.. Straszny nacisk na pęcherz czuje i jakby ból pieczenie przy oddawaniu moczu ...wiecie co można? Bo pani w aptece nie wiedziała o_O a do lekarza nie mogę się dodzwonić wizyta za tydz a mnie to męczy i w dodatku boję się czy nie zaszkodzi..
Ja miałam żurawit i antybiotyk jednodniowy

Wczoraj o to samo pytałam, żurawina najlepiej nie slodzona albo sok z zurawiny, ktoa pisal rumianek i jakis lek z apteki alr nie pamietam, musialabys poszukac. Ja zjadlam chyba z pil kolo zurawiny wczoraj bo na wage byla i powiem Wam ze przeszlo [emoji4]

Cześć Dziewczyny!
Dzisiaj z ciekawości sprawdziłam czy jest jakieś forum/grupa na fb z dziewczynami z terminem na styczeń i znalazłam Was :)
Wystąpiłam o dołączenie do zamkniętej grupy na fb ale po ilości komentarzy zastanawiam się czy częściej nie bywacie właśnie tu ;)
U mnie pierwsza ciaza - jutro zaczynam 15 Tc, termin z usg na 8.01 :) jeszcze nie znam płci.
Jutro czeka mnie wizyta kontrolna po usg rozszerzonym i zastanawiam się czy nie miałam go wykonanego zbyt wcześnie bo 29.06, wtedy byłam w 12+3. Do lekarza prowadzącego chodzę do Enel Med więc usg wykonuje na zupełnie innej wizycie i przez innego lekarza ( moje pierwsze usg to milcząca Pani Doktor, która nie odpowiedziala na żadne z moich pytań gdzie przez ok 2 tygodnie miałam plamienia i byłam przerażona).

Cześć Dziewczyny!
Dzisiaj z ciekawości sprawdziłam czy jest jakieś forum/grupa na fb z dziewczynami z terminem na styczeń i znalazłam Was :)
Wystąpiłam o dołączenie do zamkniętej grupy na fb ale po ilości komentarzy zastanawiam się czy częściej nie bywacie właśnie tu ;)
U mnie pierwsza ciaza - jutro zaczynam 15 Tc, termin z usg na 8.01 :) jeszcze nie znam płci.
Jutro czeka mnie wizyta kontrolna po usg rozszerzonym i zastanawiam się czy nie miałam go wykonanego zbyt wcześnie bo 29.06, wtedy byłam w 12+3. Do lekarza prowadzącego chodzę do Enel Med więc usg wykonuje na zupełnie innej wizycie i przez innego lekarza ( moje pierwsze usg to milcząca Pani Doktor, która nie odpowiedziala na żadne z moich pytań gdzie przez ok 2 tygodnie miałam plamienia i byłam przerażona).
Cześć Fiaba, tu jesteśmy codziennie na fb nawet nie patrzyłam.
Ja byłam w tym samym czasie na prenatalnych więc termin ok

reklama
Można używać jej później do karmienia czy to niepraktyczne? Na zdjęciach pokazują że niby można a mnie się wydaje za duża ja miałam małą tylko do karmienia i była ok.
Ja msm na zawiązanie dwa sznureczki na końcach i można związać końce ja bardxiej korzystałam jako poduszeczkę i wkładałam Majkę w środek jak maleńka była i się jeszcze za bardzo nie okręcała [emoji846]

Do góry