reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć Dziewczyny!
Dzisiaj z ciekawości sprawdziłam czy jest jakieś forum/grupa na fb z dziewczynami z terminem na styczeń i znalazłam Was :)
Wystąpiłam o dołączenie do zamkniętej grupy na fb ale po ilości komentarzy zastanawiam się czy częściej nie bywacie właśnie tu ;)
U mnie pierwsza ciaza - jutro zaczynam 15 Tc, termin z usg na 8.01 :) jeszcze nie znam płci.
Jutro czeka mnie wizyta kontrolna po usg rozszerzonym i zastanawiam się czy nie miałam go wykonanego zbyt wcześnie bo 29.06, wtedy byłam w 12+3. Do lekarza prowadzącego chodzę do Enel Med więc usg wykonuje na zupełnie innej wizycie i przez innego lekarza ( moje pierwsze usg to milcząca Pani Doktor, która nie odpowiedziala na żadne z moich pytań gdzie przez ok 2 tygodnie miałam plamienia i byłam przerażona).
Nawet nie wiedziałam o grupie na fb[emoji23]

reklama
Witajcie dziewczyny, u mnie przyplatalo się jakieś zapalenie pęcherza.. Straszny nacisk na pęcherz czuje i jakby ból pieczenie przy oddawaniu moczu ...wiecie co można? Bo pani w aptece nie wiedziała o_O a do lekarza nie mogę się dodzwonić wizyta za tydz a mnie to męczy i w dodatku boję się czy nie zaszkodzi..
Mi gin zalecił brać urosept jak też tak miałam juz w ciąży. Możesz po prostu spróbować żurawiny dużo jeść takiej nie slodzonej

Hejo laseczki. Ja byłam dzisiaj odwiedzić stolice [emoji16] Mieszkam na południu Polski wstyd sie przyznać, ale byłam tam pierwszy raz. Odwiedziłam łazienki i te sprawy i nażarłam się... Maka.. Tak mi smakował mmm pychotka, a cola to już w ogóle. Miła odmiana po tej wodzie wiecznie. A dzisiaj rano zamiast "nadpalone", to ja "napalone" w wiadomosciach czytam, głodnemu chleb na myśli [emoji23] Jak tam dzisiejsze wizyty? [emoji4]

Mi gin zalecił brać urosept jak też tak miałam juz w ciąży. Możesz po prostu spróbować żurawiny dużo jeść takiej nie slodzonej
Mi właśnie babka w aptece powiedziała, że uroseptu nie mogę bo chciałam kupić ale może postaram się wcześniej wizytę przełożyć u gin, żurawine kupiłam ale dopiero w domu zobaczyłam, że slodzona. . Podjem ta a jutro może kupię taka nie slodzona

Na FB to jednak głupio pisać bo właśnie występuje się pod własnymi danymi. Moim zdaniem jednak fajnie że forum daje anonimowość, dzięki temu można pisać o sprawach bardzo prywatnych bez obaw że się gdzie rozniesie
Zgadzam się [emoji6] Też wolę tu a grupa na fb chyba nie nasza bo nikt nic nie wie [emoji1]

reklama
Mi właśnie babka w aptece powiedziała, że uroseptu nie mogę bo chciałam kupić ale może postaram się wcześniej wizytę przełożyć u gin, żurawine kupiłam ale dopiero w domu zobaczyłam, że slodzona. . Podjem ta a jutro może kupię taka nie slodzona
Spróbuj sobie tą żurawine, może pomoże [emoji6] a jak nie to zapytaj swojego lekarza tylko nie czekaj za długo póki nie jest jeszcze najgorzej

Do góry