reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj w koncu troche cieplej i nie pada [emoji4] zaczelam II trymestr, uhuuu [emoji7] dostalam od meza poduszke do spania, taka w kształcie rozciagnietej litery C [emoji23] powiem Wam, ze wspaniala! Naprawde polecam bo super wygodna [emoji4]
Witaj @Camilla29love [emoji4]
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji8]
Zastanawiałam się nad tą poduszką ,przekonałaś mnie to kupna [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Witaj Camilla[emoji4] mnie też mdłości męczyły od końcówki 7 tygodnia, do tego jeszcze wymioty. Teraz mam 11+6 i od tygodnia czuję wyraźną różnicę, nie mam już mdłości całymi dniami, tylko jak zgłodnieje. Duża ulga. Wymiotuje jeszcze od czasu do czasu gdy zjem za dużo, a byłam już bardzo głodna albo coś ciężkostrawnego jak gotowany bób wczoraj;)

Kciuki za udane wizyty!Witaj Camilla, ja zaczynam 16 i z mdłościami już da się żyć, nie przeszły całkiem ale są znośne.
Skąd jesteś?
Rawa Mazowiecka woj .łódzkie [emoji4]Ja mam całodobowe i już mam dosyć ,nie mogę normalnie funkcjonować ,jestem też bardziej wyczulona na zapachy najgorzej jak wejdę do kuchni odrazu mam odruch wymiotny [emoji19]

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj w koncu troche cieplej i nie pada [emoji4] zaczelam II trymestr, uhuuu [emoji7] dostalam od meza poduszke do spania, taka w kształcie rozciagnietej litery C [emoji23] powiem Wam, ze wspaniala! Naprawde polecam bo super wygodna [emoji4]

Ja tez :D dzisiaj pierwsza noc za nami. Coś wspaniałego !! W koncu normalnie spałam ;)

Właśnie dziś odbieram przesyłkę z tą poduszką, już się nie mogę doczekać, żeby wypróbować :) ciężko mi się śpi, praktycznie budzę się przy każdej zmianie pozycji..

Rawa Mazowiecka woj .łódzkie [emoji4]Ja mam całodobowe i już mam dosyć ,nie mogę normalnie funkcjonować ,jestem też bardziej wyczulona na zapachy najgorzej jak wejdę do kuchni odrazu mam odruch wymiotny [emoji19]
Co do zapachów to od 3 dni dopiero w miarę normalnie otwieram lodówkę.Rodzina miała zakaz otwierania przy mnie. Koszmar

Właśnie z tą poduszka dawno się zastanawiałam czy kupować czy zbędny gadżet ale w sumie mogę sobie uszyć i sprawdzę [emoji28]

Czy któraś już miała taką poduszkę, czy rzeczywiście wygodnie się śpi i czy można ja wykorzystać przy karmieniu?
Ja miałam taką mniejszą do karmienia i jak dla mnie była super bo odciążała kręgosłup, teraz się zastanawiam między mniejszą a większą

reklama
Czy któraś już miała taką poduszkę, czy rzeczywiście wygodnie się śpi i czy można ja wykorzystać przy karmieniu?
Ja miałam taką mniejszą do karmienia i jak dla mnie była super bo odciążała kręgosłup, teraz się zastanawiam między mniejszą a większą
Cześć. Ja mam taką poduszkę i śpi się genialnie :D trochę mąż marudził, że zamiast do niego tule się do podusi, ale już mu przeszło ;) wygoda ponad wszystko :D

Do góry