reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj w koncu troche cieplej i nie pada [emoji4] zaczelam II trymestr, uhuuu [emoji7] dostalam od meza poduszke do spania, taka w kształcie rozciagnietej litery C [emoji23] powiem Wam, ze wspaniala! Naprawde polecam bo super wygodna [emoji4]
Witaj @Camilla29love [emoji4]
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji8]
Zastanawiałam się nad tą poduszką ,przekonałaś mnie to kupna [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Witaj Camilla[emoji4] mnie też mdłości męczyły od końcówki 7 tygodnia, do tego jeszcze wymioty. Teraz mam 11+6 i od tygodnia czuję wyraźną różnicę, nie mam już mdłości całymi dniami, tylko jak zgłodnieje. Duża ulga. Wymiotuje jeszcze od czasu do czasu gdy zjem za dużo, a byłam już bardzo głodna albo coś ciężkostrawnego jak gotowany bób wczoraj;)

Kciuki za udane wizyty!Witaj Camilla, ja zaczynam 16 i z mdłościami już da się żyć, nie przeszły całkiem ale są znośne.
Skąd jesteś?
Rawa Mazowiecka woj .łódzkie [emoji4]Ja mam całodobowe i już mam dosyć ,nie mogę normalnie funkcjonować ,jestem też bardziej wyczulona na zapachy najgorzej jak wejdę do kuchni odrazu mam odruch wymiotny [emoji19]

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj w koncu troche cieplej i nie pada [emoji4] zaczelam II trymestr, uhuuu [emoji7] dostalam od meza poduszke do spania, taka w kształcie rozciagnietej litery C [emoji23] powiem Wam, ze wspaniala! Naprawde polecam bo super wygodna [emoji4]

Ja tez :D dzisiaj pierwsza noc za nami. Coś wspaniałego !! W koncu normalnie spałam ;)

Właśnie dziś odbieram przesyłkę z tą poduszką, już się nie mogę doczekać, żeby wypróbować :) ciężko mi się śpi, praktycznie budzę się przy każdej zmianie pozycji..

Rawa Mazowiecka woj .łódzkie [emoji4]Ja mam całodobowe i już mam dosyć ,nie mogę normalnie funkcjonować ,jestem też bardziej wyczulona na zapachy najgorzej jak wejdę do kuchni odrazu mam odruch wymiotny [emoji19]
Co do zapachów to od 3 dni dopiero w miarę normalnie otwieram lodówkę.Rodzina miała zakaz otwierania przy mnie. Koszmar

Właśnie z tą poduszka dawno się zastanawiałam czy kupować czy zbędny gadżet ale w sumie mogę sobie uszyć i sprawdzę [emoji28]

Czy któraś już miała taką poduszkę, czy rzeczywiście wygodnie się śpi i czy można ja wykorzystać przy karmieniu?
Ja miałam taką mniejszą do karmienia i jak dla mnie była super bo odciążała kręgosłup, teraz się zastanawiam między mniejszą a większą

reklama
Czy któraś już miała taką poduszkę, czy rzeczywiście wygodnie się śpi i czy można ja wykorzystać przy karmieniu?
Ja miałam taką mniejszą do karmienia i jak dla mnie była super bo odciążała kręgosłup, teraz się zastanawiam między mniejszą a większą
Cześć. Ja mam taką poduszkę i śpi się genialnie :D trochę mąż marudził, że zamiast do niego tule się do podusi, ale już mu przeszło ;) wygoda ponad wszystko :D

Do góry