reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
To prawie miesiąc po mnie [emoji4] mi się przesunął na końcówkę grudnia [emoji4]może w tym roku się wyrobie
Mi tak właśnie koło 14 mdłości ustapily i narazie mam spokój [emoji6] oby Ciebie też szybko opuściły [emoji4]
Z tym terminem to nigdy niewiadomo mam pod koniec stycznia ,ale być może załapie na luty [emoji4]Moja siostra i przyszła matka chrzestna mojego dziecka 3lutego ma urodziny i tak się śmiejemy że może wyskoczy jako prezent urodzinowy dla niej [emoji16][emoji16][emoji16]

To prawie miesiąc po mnie [emoji4] mi się przesunął na końcówkę grudnia [emoji4]może w tym roku się wyrobie
Mi tak właśnie koło 14 mdłości ustapily i narazie mam spokój [emoji6] oby Ciebie też szybko opuściły [emoji4]
Mi też właśnie mdłości w sumie od niedzieli i wczoraj już nie mialam, pierwszy raz od 3 miesięcy się najadłam do syta i nie ssalo mnie w żołądku po 30minutach[emoji16]

Hejka !Podczytuję wasz wątek od jakiegoś czasu, kilka razy chciałam napisać ale miałam jakaś blokadę,dzisiaj coś mnie tknęło i postanowiłam się przywitać [emoji4]Mam na imię Kamila właśnie rozpoczynam 13tc jest to moja pierwsza ciąża [emoji5][emoji5][emoji5]
Witamy witamy [emoji4][emoji4]
Dawaj dane to dopisze Cie od razu do naszej tabelki [emoji4]
OM, data porodu, plec, wiek, wojewodztwo [emoji4] mialas juz prenatalne ?

Dlatego ja czekam na połówkowe ;)
A ciuszki sprzedaj komuś z forum [emoji41]
Jak na połówkowych potwierdzi dziewczynkę to pokażę tutaj i może coś kogoś zainteresuje... [emoji16]
Na razie się jeszcze wstrzymam zarówno z kupowaniem jak i sprzedawaniem...,bo chwilowo straciłam pewność tym bardziej, że on tylko widział jakby od dołu, a tamten nam pokazywał siuraka normalnie od przodu na prenatalnych, ale wtedy jeszcze wcześnie było także nie wiem...
Sama męża uczulałam, że jeszcze nie ma pewności po prenatalnych, ale teraz to już w ogóle nic nie wiem... [emoji23][emoji23][emoji23]
Gdyby była dziewczynka to w piwnicy mam cały karton rzeczy po córce. Byłoby taniej...
A rzeczy piękne! Zostawiłam same najładniejsze. Wtedy jeszcze mieszkaliśmy w UK także Next królował... [emoji7]
Zobaczymy... [emoji6]

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj w koncu troche cieplej i nie pada [emoji4] zaczelam II trymestr, uhuuu [emoji7] dostalam od meza poduszke do spania, taka w kształcie rozciagnietej litery C [emoji23] powiem Wam, ze wspaniala! Naprawde polecam bo super wygodna [emoji4]
Witaj @Camilla29love [emoji4]
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji8]

Kciuki za udane wizyty!
Hejka !Podczytuję wasz wątek od jakiegoś czasu, kilka razy chciałam napisać ale miałam jakaś blokadę,dzisiaj coś mnie tknęło i postanowiłam się przywitać [emoji4]Mam na imię Kamila właśnie rozpoczynam 13tc jest to moja pierwsza ciąża [emoji5][emoji5][emoji5]
Witaj Camilla, ja zaczynam 16 i z mdłościami już da się żyć, nie przeszły całkiem ale są znośne.
Skąd jesteś?

reklama
Do góry