reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

U mojej szwagierki na odwrót miał być 2 chłopak[emoji16]nie wiem jak wy ale ja od początku czuje że dziewczynka normalnie w kościach przeczuwam[emoji6]
Ja już pisałam że też czuję dziewczynkę ale nie wiem na ile to jest przeczucie a na ile wmawianie sobie [emoji28] i naprawdę mam nadzieję że to dziewuszka bo wolałabym oszczędzić sobie trzeciej ciąży :-)

reklama
Ja to "czułam" dziewczynkę ale wszyscy dookoła na czele z moim M. mówią do Bibka jak do chłopaka i oczywiście wszystkim wyglądam na chłopca. Nie wiem skąd to biorą, ale na chłopaka. Mi serio obojętnie, ale mam ochote tak wszystkim po złości zrobić i oświadczyć, że to ja miałam racje haha [emoji16]

U mnie na prenatalnych na płeć nawet nie patrzył, mam nadzieję że 25 mój gin sprawdzi ale tak naprawdę to się nie łudzę, mam synów i mój M mówi że teraz też zrobił chłopaka bo dziewczynek nie umie robic[emoji6]

U mnie na prenatalnych na płeć nawet nie patrzył, mam nadzieję że 25 mój gin sprawdzi ale tak naprawdę to się nie łudzę, mam synów i mój M mówi że teraz też zrobił chłopaka bo dziewczynek nie umie robic[emoji6]
Hahaha dobre. Moj M. ma syna z dawnego związku, ale mam nadzieje, że mimo to potrafi robić córki [emoji16] jak nie teraz to w przyszłości [emoji23]

My wsumie też do maleństwa mówimy jak do dziewczynki, z przekonaniem że to będzie nasz mała Lenka [emoji4] no ale najważniejsze jest żeby byli zdrowe :) u nas to będzie pierwsze dzieciątko [emoji4][emoji4][emoji4]

Hahaha dobre. Moj M. ma syna z dawnego związku, ale mam nadzieje, że mimo to potrafi robić córki [emoji16] jak nie teraz to w przyszłości [emoji23]
My mamy dwóch a z poprzedniego związku M ma jeszcze jednego więc szansa jeden na milion. Już chyba nawet się nastawilam na syna, żeby tylko zdrowy był.

Ja jestem w pierwszej ciąży, mąż chciałby synka, a ja czuje córkę [emoji16] ale nie mam nic przeciwko chlopaczkowi [emoji4] zawsze myślałam ze lepiej miec starszego brata niz siostre [emoji23] ale pokochalismy to maleństwo tak bardzo, ze wszystko jedno czy to synek czy córeczka [emoji173]

Aa i tez mam nadzieje dowiedziec sie kto u mnie zamieszkał na kolejnej wizycie, czyli w czwartek [emoji4] to będzie 13+3 tc [emoji4]

reklama
Do góry