Ja już pisałam że też czuję dziewczynkę ale nie wiem na ile to jest przeczucie a na ile wmawianie sobie [emoji28] i naprawdę mam nadzieję że to dziewuszka bo wolałabym oszczędzić sobie trzeciej ciąży :-)U mojej szwagierki na odwrót miał być 2 chłopak[emoji16]nie wiem jak wy ale ja od początku czuje że dziewczynka normalnie w kościach przeczuwam[emoji6]
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Ja to "czułam" dziewczynkę ale wszyscy dookoła na czele z moim M. mówią do Bibka jak do chłopaka i oczywiście wszystkim wyglądam na chłopca. Nie wiem skąd to biorą, ale na chłopaka. Mi serio obojętnie, ale mam ochote tak wszystkim po złości zrobić i oświadczyć, że to ja miałam racje haha [emoji16]
reqiem
Fanka BB :)
Hahaha dobre. Moj M. ma syna z dawnego związku, ale mam nadzieje, że mimo to potrafi robić córki [emoji16] jak nie teraz to w przyszłości [emoji23]U mnie na prenatalnych na płeć nawet nie patrzył, mam nadzieję że 25 mój gin sprawdzi ale tak naprawdę to się nie łudzę, mam synów i mój M mówi że teraz też zrobił chłopaka bo dziewczynek nie umie robic[emoji6]
My mamy dwóch a z poprzedniego związku M ma jeszcze jednego więc szansa jeden na milion. Już chyba nawet się nastawilam na syna, żeby tylko zdrowy był.Hahaha dobre. Moj M. ma syna z dawnego związku, ale mam nadzieje, że mimo to potrafi robić córki [emoji16] jak nie teraz to w przyszłości [emoji23]
Misza95
Moderator
Ja jestem w pierwszej ciąży, mąż chciałby synka, a ja czuje córkę [emoji16] ale nie mam nic przeciwko chlopaczkowi [emoji4] zawsze myślałam ze lepiej miec starszego brata niz siostre [emoji23] ale pokochalismy to maleństwo tak bardzo, ze wszystko jedno czy to synek czy córeczka [emoji173]
U mojego lekarza płeć będzie widoczna w 20tyg ciszy Może być że trochę szybciej ale bardziej pewna płeć będzie widoczna właśnie w tym 20tcAa i tez mam nadzieje dowiedziec sie kto u mnie zamieszkał na kolejnej wizycie, czyli w czwartek [emoji4] to będzie 13+3 tc [emoji4]
reklama
Misza95
Moderator
Nawet jesli bedziemy czekac dluzej, to dla takiej niespodzianki warto [emoji173]U mojego lekarza płeć będzie widoczna w 20tyg ciszy Może być że trochę szybciej ale bardziej pewna płeć będzie widoczna właśnie w tym 20tc