reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

U mojej szwagierki na odwrót miał być 2 chłopak[emoji16]nie wiem jak wy ale ja od początku czuje że dziewczynka normalnie w kościach przeczuwam[emoji6]
Ja już pisałam że też czuję dziewczynkę ale nie wiem na ile to jest przeczucie a na ile wmawianie sobie [emoji28] i naprawdę mam nadzieję że to dziewuszka bo wolałabym oszczędzić sobie trzeciej ciąży :-)

reklama
Ja to "czułam" dziewczynkę ale wszyscy dookoła na czele z moim M. mówią do Bibka jak do chłopaka i oczywiście wszystkim wyglądam na chłopca. Nie wiem skąd to biorą, ale na chłopaka. Mi serio obojętnie, ale mam ochote tak wszystkim po złości zrobić i oświadczyć, że to ja miałam racje haha [emoji16]

U mnie na prenatalnych na płeć nawet nie patrzył, mam nadzieję że 25 mój gin sprawdzi ale tak naprawdę to się nie łudzę, mam synów i mój M mówi że teraz też zrobił chłopaka bo dziewczynek nie umie robic[emoji6]

U mnie na prenatalnych na płeć nawet nie patrzył, mam nadzieję że 25 mój gin sprawdzi ale tak naprawdę to się nie łudzę, mam synów i mój M mówi że teraz też zrobił chłopaka bo dziewczynek nie umie robic[emoji6]
Hahaha dobre. Moj M. ma syna z dawnego związku, ale mam nadzieje, że mimo to potrafi robić córki [emoji16] jak nie teraz to w przyszłości [emoji23]

My wsumie też do maleństwa mówimy jak do dziewczynki, z przekonaniem że to będzie nasz mała Lenka [emoji4] no ale najważniejsze jest żeby byli zdrowe :) u nas to będzie pierwsze dzieciątko [emoji4][emoji4][emoji4]

Hahaha dobre. Moj M. ma syna z dawnego związku, ale mam nadzieje, że mimo to potrafi robić córki [emoji16] jak nie teraz to w przyszłości [emoji23]
My mamy dwóch a z poprzedniego związku M ma jeszcze jednego więc szansa jeden na milion. Już chyba nawet się nastawilam na syna, żeby tylko zdrowy był.

Ja jestem w pierwszej ciąży, mąż chciałby synka, a ja czuje córkę [emoji16] ale nie mam nic przeciwko chlopaczkowi [emoji4] zawsze myślałam ze lepiej miec starszego brata niz siostre [emoji23] ale pokochalismy to maleństwo tak bardzo, ze wszystko jedno czy to synek czy córeczka [emoji173]

Aa i tez mam nadzieje dowiedziec sie kto u mnie zamieszkał na kolejnej wizycie, czyli w czwartek [emoji4] to będzie 13+3 tc [emoji4]

reklama
Do góry