Monika11118
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja idę do lekarza pod koniec 17 tyg ciąży za nie całe 3 tyg, jestem bardzo ciekawa czy już będzie widać płeć, jak myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, ja idę do lekarza pod koniec 17 tyg ciąży za nie całe 3 tyg, jestem bardzo ciekawa czy już będzie widać płeć, jak myślicie?
Ja to jestem ciekawa czy po jutrze na prenatarych bedzie cos widać? Kiedy Wy dziewczyny coś widziałyscie. Ja mam 13tyg jest szansa?
Ale jak nie to tez spoczko bo mi obojetnie, bedzie niespodzianka pozniej [emoji4]
Dokładnie najlepiej po 16 tyg jak zechce oczywiście też liczę 23lipca że coś mi więcej powie[emoji6]Do 16 tyg kształtują się ostatecznie narządy płciowe, więc o ile dzidzia się odpowiednio ułoży i lekarz zechce powiedzieć, to powinnaś już się dowiedzieć [emoji2]
Mi na prenatalnych powiedział, ale zaznaczył, że to nie jest jeszcze 100% pewności. Także czekam do następnej wizyty.Ja to jestem ciekawa czy po jutrze na prenatarych bedzie cos widać? Kiedy Wy dziewczyny coś widziałyscie. Ja mam 13tyg jest szansa?
Ale jak nie to tez spoczko bo mi obojetnie, bedzie niespodzianka pozniej [emoji4]
U mojej szwagierki na odwrót miał być 2 chłopak[emoji16]nie wiem jak wy ale ja od początku czuje że dziewczynka normalnie w kościach przeczuwam[emoji6]Mojej siostrze ginekolog mówił że będzie dziewczynka a w 8miesiącu okazało się że jednak chłopak. A ginekolog z całą masą pozytywnych opinii, kobiety z daleka do niego przyjedziemy :-) Biedna siostra, kupiła już piękna różowa wyprawkę a tu takie zaskoczenie :-)