reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Mi zawsze wymiary dopasowuje do tygodnia i wczoraj z wymiarów mi wyszło 12+2 i idealnie bym powiedziała [emoji6]Dzisiaj 10t5d, także chyba wymiary są ok[emoji8]
Gosia892
Mi z wymiarów wychodzi 10+6 już dopatrzylam [emoji6]Mi zawsze wymiary dopasowuje do tygodnia i wczoraj z wymiarów mi wyszło 12+2 i idealnie bym powiedziała [emoji6]
Kokoszka356
[emoji173] śliczny dzidziolek [emoji5]Już po wizycie, maleństwo ma 4,17 cm, serducho bije 157 razy na minutę[emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 871098
Misza95
Moderator
Piękny [emoji7] gratulacje [emoji4]Już po wizycie, maleństwo ma 4,17 cm, serducho bije 157 razy na minutę[emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 871098
Kokoszka356
Strasznie mnie zasmucił post Emilii [emoji20] pewnie jak każda z was zaczęłam się martwić o swoje maleństwo. 5 tyg już nie miałam usg i nie wiem co tam w środku się dzieje. Jak tylko mężowi nic nie wypadnie ważnego w pracy to jutro rano idę na prenatalne. Eh... Co za stres [emoji58]
paulenka91
Nie stresuj się kochana.tak naprawdę każda z nas jest jak na tykającej bombie.ja szłam wczoraj taka zmartwiona lekarz najpierw powypisywał zwolnienia recepty zlecenia na badania dopiero na koniec USG i tak myślę że on gory zakłada że jest dobrze i się nie pomylił[emoji6]ale już zerknelam na ekran i widziałam dużą dzidzię potem serduszko też. Najlepsze co może się przytrafić w życiu to dziecko [emoji7]Strasznie mnie zasmucił post Emilii [emoji20] pewnie jak każda z was zaczęłam się martwić o swoje maleństwo. 5 tyg już nie miałam usg i nie wiem co tam w środku się dzieje. Jak tylko mężowi nic nie wypadnie ważnego w pracy to jutro rano idę na prenatalne. Eh... Co za stres [emoji58]
Kokoszka356
Dzięki za słowa otuchy [emoji8] tak, dziecko to cud i wielkie szczęście [emoji5] byle do wizyty... I później będę spokojna przynajmniej na chwilę [emoji6]Nie stresuj się kochana.tak naprawdę każda z nas jest jak na tykającej bombie.ja szłam wczoraj taka zmartwiona lekarz najpierw powypisywał zwolnienia recepty zlecenia na badania dopiero na koniec USG i tak myślę że on gory zakłada że jest dobrze i się nie pomylił[emoji6]ale już zerknelam na ekran i widziałam dużą dzidzię potem serduszko też. Najlepsze co może się przytrafić w życiu to dziecko [emoji7]
paulenka91
Dokładnie chwilę [emoji16]Dzięki za słowa otuchy [emoji8] tak, dziecko to cud i wielkie szczęście [emoji5] byle do wizyty... I później będę spokojna przynajmniej na chwilę [emoji6]
reklama
Monika11118
Dziewczyny bierzecie już jakieś preparaty witaminowe oprócz kwasu foliowego? Akurat kończą już mi się tabletki kwasu foliowego to zamierzam kupić jakiś preparat mój ginekolog polecił mi prenatal duo jest on od 13 tyg. Ciąży a jest w składzie kwas foliowy to raczej nie kupować już samego kwasu foliowego