reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Myślałam ze najgorszy okres zarodka to do 8 tyg i myślałam ze mogę byc spokojniejsza... jednak nie ;( wizytę mam we wtorek a już myśle co pokaże...

Myślałam ze najgorszy okres zarodka to do 8 tyg i myślałam ze mogę byc spokojniejsza... jednak nie ;( wizytę mam we wtorek a już myśle co pokaże...
Ja też już się bardziej cieszyłam po wczorajszej wizycie, że mogę być spokojniejsza a tu znowu zasiany niepokój.. Eh chyba odpuszczę sobie na jakiś czas forum i internet na temat ciąży

Prawda jest taka że przez całą ciążę będziemy się martwiły czy wszystko jest wporzadku. Nawet gdy dzidziuś będzie na tyle duży aby czuć jego ruchy..to też będziemy rozmyślały czy tych ruchów nie jest zbyt mało albo czy zbyt długo ich nie było :-)

A potem się zacznie z noworodkiem, będziemy pytały się wzajemnie o kupki i martwiły czy dany kolor jest wporzadku [emoji51][emoji23]

Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty będzie wszystko dobrze [emoji11]mnie pokluwa podbrzusze ale lekarz mnie uspokoił że teraz tak będzie a że jestem szczupla to wszystko będzie bardziej. Mam nospe wrazie co. Plecy już bolą mniej ale pomogło tylko spanie na plecach. Standardowo zwymiotowalam śniadanie. Ehh[emoji3]

Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty będzie wszystko dobrze [emoji11]mnie pokluwa podbrzusze ale lekarz mnie uspokoił że teraz tak będzie a że jestem szczupla to wszystko będzie bardziej. Mam nospe wrazie co. Plecy już bolą mniej ale pomogło tylko spanie na plecach. Standardowo zwymiotowalam śniadanie. Ehh[emoji3]

A ja dziś w nocy miałam właśnie po raz pierwszy takie klujace bóle brzucha i strasznie zmartwiona jestem ☹ wcześniej miałam takie bardziej jak menstruacyjne... mam nadzieję, że to normalne.

Cześć dziewczyny :) za wszystkie oczekujące na wizyty trzymam kciuki :)
U mnie dzis lepiej nawet, zjadlam kromke z masłem na śniadanie i jeszcze jej nie zwróciłam, sukces :D i nawet znalazłam sposob na picie herbaty- dolewam soku malinowego zamiast cytryny i wchodzi :)

A ja dziś w nocy miałam właśnie po raz pierwszy takie klujace bóle brzucha i strasznie zmartwiona jestem ☹ wcześniej miałam takie bardziej jak menstruacyjne... mam nadzieję, że to normalne.
Normalne to jest lekarz wczoraj mi mówił.a mi się też pojawiały wczoraj takie menstruacyjne ale nie skurcze.

reklama
Do góry