MojrAnka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110] zazdroszcze ze macie tak wczesnie, ja dopiero o 17. Oszaleje [emoji15]
Spoko, ja o 18.30 [emoji6]nie jesteś ostatnia [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110] zazdroszcze ze macie tak wczesnie, ja dopiero o 17. Oszaleje [emoji15]
Ale Ty już widzialas swoje malenstwo wczoraj to jestes (mam nadzieje) spokojniejsza [emoji7] oczywiscie trzymam kciuki [emoji8]Spoko, ja o 18.30 [emoji6]nie jesteś ostatnia [emoji6]
Ja też już się bardziej cieszyłam po wczorajszej wizycie, że mogę być spokojniejsza a tu znowu zasiany niepokój.. Eh chyba odpuszczę sobie na jakiś czas forum i internet na temat ciążyMyślałam ze najgorszy okres zarodka to do 8 tyg i myślałam ze mogę byc spokojniejsza... jednak nie ;( wizytę mam we wtorek a już myśle co pokaże...
Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty będzie wszystko dobrze [emoji11]mnie pokluwa podbrzusze ale lekarz mnie uspokoił że teraz tak będzie a że jestem szczupla to wszystko będzie bardziej. Mam nospe wrazie co. Plecy już bolą mniej ale pomogło tylko spanie na plecach. Standardowo zwymiotowalam śniadanie. Ehh[emoji3]
Normalne to jest lekarz wczoraj mi mówił.a mi się też pojawiały wczoraj takie menstruacyjne ale nie skurcze.A ja dziś w nocy miałam właśnie po raz pierwszy takie klujace bóle brzucha i strasznie zmartwiona jestem ☹ wcześniej miałam takie bardziej jak menstruacyjne... mam nadzieję, że to normalne.