reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny nie chciałam Was zasmucac, albo powodować obaw...
Musialam po prostu się wygadac i chyba źle zrobiłam, że Wam...
Trzymam za Wasze Maluszki mocno kciuki, wierzę, że będzie wszystko dobrze!

Pozdrawiam Was ciepło :*

reklama
Dziewczyny nie chciałam Was zasmucac, albo powodować obaw...
Musialam po prostu się wygadac i chyba źle zrobiłam, że Wam...
Trzymam za Wasze Maluszki mocno kciuki, wierzę, że będzie wszystko dobrze!

Pozdrawiam Was ciepło :*
Kochana dobrze zrobiłaś że to wszystko z siebie wyrzucilas. Łatwiej obcym niż komuś bliskiemu. Mam nadzieję że chociaż odrobinę ulgi Ci to przyniosło [emoji8] a my jak to baby. Zawsze powód do zmartwień będzie [emoji6] twój post faktycznie bardzo zasmucił mnie, bo jesteśmy tu wszystkie razem od jakiegoś czasu, wszystkie z jednego powodu co moim zdaniem zbliża ludzi do siebie, nawet tych obcych. Taka trochę terapia grupowa [emoji4] i tak samo jak cieszę się waszym szczęściem to i smuce się razem z wami w tych gorszych momentach. Dlatego proszę nie miej wyrzutów sumienia i pisz do nas jak będziesz chciała pogadać [emoji8]

Jestem już po wizycie [emoji4]
Groszek ma 4.5cm, serce bije jak dzwon, puls 168[emoji173] i bardzo prawdopodobne, że będzie Mateusz [emoji4]
20180626_170305.jpg
20180626_160912.jpg

Załączniki

• 20180626_170305.jpg
    20180626_170305.jpg
    71,4 KB · Wyświetleń: 316
  • 20180626_160912.jpg
    20180626_160912.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 312
reklama
Do góry