reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Lekarz tez mi powiedział ze mam dużo odpoczywać brać leki żeby się wchłonął. Teraz mam wizytę za dwa tygodnie wiec zerknie jak to wyglada. Zamiast tyć to ja chudnę w dwa tygodnie 1 kg mniej ;) 13 lipca w piątek mam prenatalne usg ;) nie jestem przesadna ;)
Ja 13 brałam ślub [emoji16][emoji16]

reklama
Czy wy tez przed każda wizyta macie stres ? Ja dzisiaj znowu stres miałam bo się zastanawiałam czy wszystko ok . Z dzidziolen ok jedynie ten krwiak.

Hej dziewczyny jak to jest u was z pracą ? Gdzie pracujecie, ja w sklepie i przyznam czasami jest ciężko najgorzej jak muszę się dużo schylać i dźwigać skrzynki z piwem co prawda szefowa wie o ciąży i powiedziała mi że nie muszę tyle ich przenosić co zawsze ale jednak koleżanki krzywo patrzą że po mojej zmianie zawsze muszą sobie piwa podnosić

Cześć dziewczynki ;) jestem już po wizycie ;) dzidziol już ma 1,5cm szok ze tak szybko rośnie ostatnio miał 2,5 mm ;) termin porodu wg miesiączki mi wyznaczyli na 27 stycznia. Mam jakiegoś krwiaka miałyście tez tak ? Dostałam leki muszę jeszcze wykupić.

Bardzo dobre wieści :-) A krwiakiem się nie martw

Cześć dziewczynki ;) jestem już po wizycie ;) dzidziol już ma 1,5cm szok ze tak szybko rośnie ostatnio miał 2,5 mm ;) termin porodu wg miesiączki mi wyznaczyli na 27 stycznia. Mam jakiegoś krwiaka miałyście tez tak ? Dostałam leki muszę jeszcze wykupić.
Też mam termin na 27 stycznia, ciekawe ktora z nas pierwsza urodzi :D mój maluch we wtorek mial 11mm, jutro kolejna wizyta i jestem ciekawa ile urósł :D

Tak w ogóle, przez myśl przechodzi mi, że może powinnam powoli myśleć o zakupach. Co sądzicie o kupowaniu używanych rzeczy? Jak np olx, albo w szmateksach? Końcem czerwca jedziemy do moich rodziców i tam jest taki super szmateks, do ktorego zawsze chodzę i tak sobie pomyślałam, że może już by coś zacząć szperac? Będę wtedy mieć skończony 10 tydzień. Za wcześnie?

reklama
Hej dziewczyny jak to jest u was z pracą ? Gdzie pracujecie, ja w sklepie i przyznam czasami jest ciężko najgorzej jak muszę się dużo schylać i dźwigać skrzynki z piwem co prawda szefowa wie o ciąży i powiedziała mi że nie muszę tyle ich przenosić co zawsze ale jednak koleżanki krzywo patrzą że po mojej zmianie zawsze muszą sobie piwa podnosić
Ja w sklepie w CH. Ogolnie to jest spoko, tylko że po 12h i mega meczace jest siedzenie na tym krzesełeńku tyle czasu. Plecy wysiadają [emoji52] ale w pracy jeszcze nie wiedzą.
A koleżankami w pracy sie nie przejmuj, patrz na siebie i dziudziusia bo im bardziej sie staramy tym nas mniej doceniają niestety.

Do góry