reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Moja mama na mnie wiecznie "krzyczy" , że siedze noga na noge. Jak pytam DLACZEGO to odpowiada "no bo nie wolno i już" [emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Moja mama na mnie wiecznie "krzyczy" , że siedze noga na noge. Jak pytam DLACZEGO to odpowiada "no bo nie wolno i już" [emoji848][emoji848][emoji848]
A że rąk do góry nie wolno też krzyczy? :D

No ja jakoś nie mam oporów przed kupowaniem juz, bo nie dopuszczam nawet myśli do siebie, że coś może być nie tak. A póki nie znam płci, to ubranka uniwersalne ;)

A że rąk do góry nie wolno też krzyczy? :D

No ja jakoś nie mam oporów przed kupowaniem juz, bo nie dopuszczam nawet myśli do siebie, że coś może być nie tak. A póki nie znam płci, to ubranka uniwersalne ;)
No firanek nie musze wieszać przynajmniej, a od lat co dwa miesiace musiałam jezdzic i wieszać firanki, a mama ma jeszcze te bez taśmy..

L4
emoji23.png
E tam od L4 senność nie zniknie a jeszcze bardziej się rozleniwie ,póki nie ma żadnych przeciwwskazań to raczej nie będę szła na łatwiznę ,bo w domu to na głowę dostanę przez tyle czasu ;p

Ja kupowałam większość używanych, takie małe rozmiary są mało zniszczone, a w razie czego(np kupa nie do sprania;D) nie szkoda wyrzucić. Przeważnie body, pajace były po 1-2zł.

Dziewczyny proszę o kciuki, za 1.5h wizyta a ja już siedzę w nerwach, myślałam że po takim czasie podejdę do tego na spokojnie, ale już mi chyba ciśnienie skoczyło...
Trzymam kciuki[emoji8]

Właśnie też mi ktoś to mówił a ja ciągle krzyżuje nogi[emoji16] i to o podnoszeniu tak do góry też slyszlaam.kurde i w nocy budzę się na brzuchu..

reklama
Trzeba unikać trzymania rak do góry bo może dojść do poronienia bądź porodu -zależy od tygodnia w którym się jest. Mycie okien tez zakazane [emoji846]

Do góry