reklama
L4 [emoji23]Dziewczynyyy, jaki macie sposób na senność w pracy ? Mi głowa tak leci ,że ledwo siedzę , meczarnia jakaś dziś...
A że rąk do góry nie wolno też krzyczy?Moja mama na mnie wiecznie "krzyczy" , że siedze noga na noge. Jak pytam DLACZEGO to odpowiada "no bo nie wolno i już" [emoji848][emoji848][emoji848]
No ja jakoś nie mam oporów przed kupowaniem juz, bo nie dopuszczam nawet myśli do siebie, że coś może być nie tak. A póki nie znam płci, to ubranka uniwersalne
reqiem
Fanka BB :)
No firanek nie musze wieszać przynajmniej, a od lat co dwa miesiace musiałam jezdzic i wieszać firanki, a mama ma jeszcze te bez taśmy..A że rąk do góry nie wolno też krzyczy?![]()
No ja jakoś nie mam oporów przed kupowaniem juz, bo nie dopuszczam nawet myśli do siebie, że coś może być nie tak. A póki nie znam płci, to ubranka uniwersalne![]()
E tam od L4 senność nie zniknie a jeszcze bardziej się rozleniwie ,póki nie ma żadnych przeciwwskazań to raczej nie będę szła na łatwiznę ,bo w domu to na głowę dostanę przez tyle czasu ;p
Trzymam kciuki[emoji8]Ja kupowałam większość używanych, takie małe rozmiary są mało zniszczone, a w razie czego(np kupa nie do sprania;D) nie szkoda wyrzucić. Przeważnie body, pajace były po 1-2zł.
Dziewczyny proszę o kciuki, za 1.5h wizyta a ja już siedzę w nerwach, myślałam że po takim czasie podejdę do tego na spokojnie, ale już mi chyba ciśnienie skoczyło...
paulenka91
Fanka BB :)
Właśnie też mi ktoś to mówił a ja ciągle krzyżuje nogi[emoji16] i to o podnoszeniu tak do góry też slyszlaam.kurde i w nocy budzę się na brzuchu..Moja mama na mnie wiecznie "krzyczy" , że siedze noga na noge. Jak pytam DLACZEGO to odpowiada "no bo nie wolno i już" [emoji848][emoji848][emoji848]
reklama