reklama
L4 [emoji23]Dziewczynyyy, jaki macie sposób na senność w pracy ? Mi głowa tak leci ,że ledwo siedzę , meczarnia jakaś dziś...
A że rąk do góry nie wolno też krzyczy?Moja mama na mnie wiecznie "krzyczy" , że siedze noga na noge. Jak pytam DLACZEGO to odpowiada "no bo nie wolno i już" [emoji848][emoji848][emoji848]
No ja jakoś nie mam oporów przed kupowaniem juz, bo nie dopuszczam nawet myśli do siebie, że coś może być nie tak. A póki nie znam płci, to ubranka uniwersalne
reqiem
Fanka BB :)
No firanek nie musze wieszać przynajmniej, a od lat co dwa miesiace musiałam jezdzic i wieszać firanki, a mama ma jeszcze te bez taśmy..A że rąk do góry nie wolno też krzyczy?
No ja jakoś nie mam oporów przed kupowaniem juz, bo nie dopuszczam nawet myśli do siebie, że coś może być nie tak. A póki nie znam płci, to ubranka uniwersalne
E tam od L4 senność nie zniknie a jeszcze bardziej się rozleniwie ,póki nie ma żadnych przeciwwskazań to raczej nie będę szła na łatwiznę ,bo w domu to na głowę dostanę przez tyle czasu ;p
Trzymam kciuki[emoji8]Ja kupowałam większość używanych, takie małe rozmiary są mało zniszczone, a w razie czego(np kupa nie do sprania;D) nie szkoda wyrzucić. Przeważnie body, pajace były po 1-2zł.
Dziewczyny proszę o kciuki, za 1.5h wizyta a ja już siedzę w nerwach, myślałam że po takim czasie podejdę do tego na spokojnie, ale już mi chyba ciśnienie skoczyło...
paulenka91
Fanka BB :)
Właśnie też mi ktoś to mówił a ja ciągle krzyżuje nogi[emoji16] i to o podnoszeniu tak do góry też slyszlaam.kurde i w nocy budzę się na brzuchu..Moja mama na mnie wiecznie "krzyczy" , że siedze noga na noge. Jak pytam DLACZEGO to odpowiada "no bo nie wolno i już" [emoji848][emoji848][emoji848]
reklama