reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ola pozdrawia forumowe Ciocie i życzy miłego dnia;)
Zobacz załącznik 867460
Jaka śliczna mała terrorystka [emoji4]

Podziwiam dziewczyny które od rana na nogach z masą energii. Ja się zwlokłam z łóżka jedynie by śniadanie dziecku zrobić i z powrotem do niego wróciłam [emoji51] nie mam na dziś nic zaplanowanego więc sobie jeszcze poleniuchuje [emoji28]

Jaka śliczna mała terrorystka [emoji4]

Podziwiam dziewczyny które od rana na nogach z masą energii. Ja się zwlokłam z łóżka jedynie by śniadanie dziecku zrobić i z powrotem do niego wróciłam [emoji51] nie mam na dziś nic zaplanowanego więc sobie jeszcze poleniuchuje [emoji28]
Dziękuję :-*

@MarM ale slicznotka[emoji5] ile juz ma?

Ja standardowo od 5.30 na nogach, bo moja corka codziennie tak wstaje, teraz ma juz pierwsza drzemke, a ja odpoczywam. Jestem juz po sniadaniu, dom posprzatany i za niedlugo bede robic kopytka na obiad.

@MarM ale slicznotka[emoji5] ile juz ma?

Ja standardowo od 5.30 na nogach, bo moja corka codziennie tak wstaje, teraz ma juz pierwsza drzemke, a ja odpoczywam. Jestem juz po sniadaniu, dom posprzatany i za niedlugo bede robic kopytka na obiad.
Dziękuję :).Ola to mała stycznioweczka urodziła się 2-go.:biggrin2:

My pół nocy nie spaliśmy bo mały obudził się z wielkim płaczem, cały gorący..
Podejrzewam zęby bo strasznie wkładał rączki do buzi i takie napady płaczu miał ( od 2- 6 był cyrk), przeszło po Nurofenie, zasnął i o 7 budzik męża go obudził..
Ja mega niewyspana a tu tyle zaplanowane na dziś, prześlijcie trochę siły;)

I ja bym z chęcią trochę sił przyjęła :) zero energii od samego rana. Mezowaty mi właśnie robi śniadanie, chociaż tyle dobrze, nie muszę się nigdzie ruszać :)

reklama
Ja też już po śniadaniu,idę do sklepu zaraz i potem wielkie sprzątanie domu [emoji3]mąż już od dziś do końca czerwca urlopik także jestem szczęśliwa bo samej w domu nudy[emoji3]dziś jedziemy na burgery napalilam się jak nie wiem ale ciekawe ile zjem[emoji3]

Do góry