reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny - Wasze kciuki okazały się niezawodne :) wszystko poszło gładko. Woda też się przydała. Wielkie dzięki za wsparcie. Nawet o mdlosciach zapomniałam . Będę musiała teraz zorganizować sobie jakoś inaczej naukę tego hiszpańskiego bo w przyszłym semestrze już nie dam rady chodzić dalej do szkoły .

@Stelka38 gratulacje:) Ja zdawałam 2 lata temu ostatni egzamin tydzień przed porodem. Może udało by Ci się jednak z przyszłym semestrem, jeśli będzie wszystko ok i będziesz się dobrze czuła? Będziemy dalej trzymać kciuki:) I na ciężarne też inaczej wtedy patrzą[emoji6]

Hejo, ja właśnie kawkę pije i zbieram się do pracy, pierwszy raz nie mogę się doczekać bo dorwałam fajną książkę i w pracy mam czas czytać [emoji16]

Ola pozdrawia forumowe Ciocie i życzy miłego dnia;)
IMG-20180613-WA0005.jpeg

Załączniki

• IMG-20180613-WA0005.jpeg
    IMG-20180613-WA0005.jpeg
    781,7 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry