Niech moc będzie z Tobą [emoji16]A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciąży trzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięte[emoji110]A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciąży trzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
MojrAnka
A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciąży trzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
To się dopiero nazywa „lać wodę” [emoji16]Powodzenia [emoji6]
Kokoszka356
[emoji110] [emoji110] koniecznie daj znać jak poszło. Co to za język? Hiszpański?A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciąży trzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
Stelka38
Dziewczyny - Wasze kciuki okazały się niezawodne wszystko poszło gładko. Woda też się przydała. Wielkie dzięki za wsparcie. Nawet o mdlosciach zapomniałam . Będę musiała teraz zorganizować sobie jakoś inaczej naukę tego hiszpańskiego bo w przyszłym semestrze już nie dam rady chodzić dalej do szkoły .
reklama
Stelka38
Dziękujemy buziaczki dla Oli i miłego dnia dla WszystkichOla pozdrawia forumowe Ciocie i życzy miłego dnia
Zobacz załącznik 867460