reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
U mnie mdłości osłabły jak zmniejszyłam wielkość posiłków i teraz praktycznie mijaja chyba. Ale częściej mam wieczorem. Rano kompletnie nic, dziwne.

I pytanie mam jeszcze dziewczyny. To że nas bolą piersi bo dostosowują sie do przyszłej laktacji to normalne. Ale czy wyczuwacie u siebie jakieś bolące guzki? Czytałam że burza hormonów też może mieć na to wpływ a że biorę duphaston to może tym bardziej? Co myślicie?

Dziękuję za odpowiedzi, uspokoiłyście mnie:) najpierw się męczyłam z mdłościami i prosiłam żeby ustały, a kiedy w końcu straciły na intensywności to się martwię jeszcze bardziej...cyrk;)

Matko jakau mnie dziś masakra... wstałam o 7:30 i pojechalam na krew. Po powrocie mnie przerzygalo. Położyłam sie chwilę i spalam godzine. Maly obiad, chwile sie pokeecilam w domu i scielo mnie momentalnie z nóg. Położyłam sie o drugiej i właśnie się obudziłam... Mam nadzieję, że na meczu otwarcia nie zasne :D

A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciąży ;) trzymajcie kciuki .
DSC_0004.JPG

Załączniki

• DSC_0004.JPG
    DSC_0004.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 375
reklama
Do góry