reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Reqiem czekamy na wieści [emoji3]ja wybieram się na zakupy z mamą oczywiście się rozpadało jak pieron, już wymiotowanie z rana było oczywiście ale mam ochotę na jakiegoś naleśnika z pieczarkami i szynką to może gdzieś skoczymy[emoji6]
D
Deleted member 182016
Gość
Od rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)To trzymam kciuki i daj koniecznie znać co powie.
Ojej szkoda. Życzę aby następnym razem było już wszystko ok [emoji8] trzymaj się [emoji8]Od rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)
Bardzo mi przykroOd rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)
Trzymaj sie
asiaxkk
Od rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)
Nie martw się, ja też byłam w Twojej sytuacji, ale po pierwszej miesiączce znów byłam w ciąży i pusty pęcherzyk się nie powtórzył. Trzymam kciuki, aby u Ciebie było podobnie.
reqiem
Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek.
Załączniki
Misza95
Moderator
Gratuluje [emoji173]Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497
Super [emoji7] gratulacje [emoji7] ja mam wizytę w piątek, moja druga. Na ostatniej zarodek był mały bo tylko 2mmJestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497
reklama
marzenka1810
Bardzo mi przykro, trzymaj się ciepło.
Od rana jestem w szpitalu, pęcherzyk okazał się być pusty, będą mnie czyścić, ale póki co to robią jeszcze badania i USG. Kolejna możliwa próba za 3 cykle. A Wam dziewczyny życzę powodzenia :-)