reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Czy wy też macie jakieś napady powera? Bo ja właśnie takiego powera dostałam dziś rano. Wysprzątałam cały dom na błysk i czuję się jak na haju - aż dziwnie się czuję bo wczoraj bym tylko spała a dziś? Mdłości trochę mnie odpuściły sama nie wiem czy nam się tym wszystkim przejmować, czy to normalne?

reklama
Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497
Wow! Już przez brzuch? Super [emoji3] Też mam nadzieję że już takie będę mieć na następnej wizycie i prenatalnych bo nie lubię tego dopochwowego [emoji58] piękna dzidzia [emoji7] gratuluję [emoji4]

Wow! Już przez brzuch? Super [emoji3] Też mam nadzieję że już takie będę mieć na następnej wizycie i prenatalnych bo nie lubię tego dopochwowego [emoji58] piękna dzidzia [emoji7] gratuluję [emoji4]
Tak też się zdziwiłam już zaczęłam ściągać majty a on mi mówi nie nie Że spróbujemy przez brzuch że powinno już być coś widać Szczególnie że ja jestem szczupła i faktycznie było wszystko super widać

I ja po wizycie. Lekarz stwierdził, że mimo ze wczoraj miałam usg to dziś też mi je zrobi. I zauważył odklejanie się kosmowki. Wczoraj nic mi o tym nie wspomnieli... Duphaston 3x dziennie plus leżenie i kontrola za tydzień. Nie wiem czy to kwestia sprzetu, ale wczoraj maleństwo mialo 9mm a dzis już 11 :)

Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497
Gratuluję [emoji8]cieszę się że z maleństwem wszystko dobrze.[emoji3]

Cześć dziewczyny!

Reqiem gratuluję!:)

Iwona 1986 strasznie Ci współczuję...:(

Mam do was pytanie. Czy któraś z was brała tabletki "Vomex A" na mdłości? Lekarz mi przepisał dziś bo strasznie się męczę, mdłości mam całe dnie...mówił, że to znane tabletki od lat w Niemczech i bezpieczne dla kobiet w ciąży. Ja jak to ja muszę wszystko przeanalizować, wypytać, poczytać[emoji6] Jedna opinia lekarza mi nie wystarcza[emoji6]

Pozdrawiam

Zobacz załącznik 866654

reklama
Reqiem, gratuluję :) szok że przez brzuch

Ja wczoraj miałam wizytę, ale u innego lekarza, bo ta okropna infekcja mi się przyplątała i musiałam iść po leki. U mojego gina mam za tydzień, 21.06. Muszę się jeszcze na usg w 12tyg zapisać

Do góry