reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Czy wy też macie jakieś napady powera? Bo ja właśnie takiego powera dostałam dziś rano. Wysprzątałam cały dom na błysk i czuję się jak na haju - aż dziwnie się czuję bo wczoraj bym tylko spała a dziś? Mdłości trochę mnie odpuściły sama nie wiem czy nam się tym wszystkim przejmować, czy to normalne?

reklama
Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497
Wow! Już przez brzuch? Super [emoji3] Też mam nadzieję że już takie będę mieć na następnej wizycie i prenatalnych bo nie lubię tego dopochwowego [emoji58] piękna dzidzia [emoji7] gratuluję [emoji4]

Wow! Już przez brzuch? Super [emoji3] Też mam nadzieję że już takie będę mieć na następnej wizycie i prenatalnych bo nie lubię tego dopochwowego [emoji58] piękna dzidzia [emoji7] gratuluję [emoji4]
Tak też się zdziwiłam już zaczęłam ściągać majty a on mi mówi nie nie Że spróbujemy przez brzuch że powinno już być coś widać Szczególnie że ja jestem szczupła i faktycznie było wszystko super widać

I ja po wizycie. Lekarz stwierdził, że mimo ze wczoraj miałam usg to dziś też mi je zrobi. I zauważył odklejanie się kosmowki. Wczoraj nic mi o tym nie wspomnieli... Duphaston 3x dziennie plus leżenie i kontrola za tydzień. Nie wiem czy to kwestia sprzetu, ale wczoraj maleństwo mialo 9mm a dzis już 11 :)

Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497
Gratuluję [emoji8]cieszę się że z maleństwem wszystko dobrze.[emoji3]

Cześć dziewczyny!

Reqiem gratuluję!:)

Iwona 1986 strasznie Ci współczuję...:(

Mam do was pytanie. Czy któraś z was brała tabletki "Vomex A" na mdłości? Lekarz mi przepisał dziś bo strasznie się męczę, mdłości mam całe dnie...mówił, że to znane tabletki od lat w Niemczech i bezpieczne dla kobiet w ciąży. Ja jak to ja muszę wszystko przeanalizować, wypytać, poczytać[emoji6] Jedna opinia lekarza mi nie wystarcza[emoji6]

Pozdrawiam

Zobacz załącznik 866654

reklama
Reqiem, gratuluję :) szok że przez brzuch

Ja wczoraj miałam wizytę, ale u innego lekarza, bo ta okropna infekcja mi się przyplątała i musiałam iść po leki. U mojego gina mam za tydzień, 21.06. Muszę się jeszcze na usg w 12tyg zapisać

Do góry