reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

A ja dzisiaj zdecydowanie zle sie czuje. Tak jakby mnie jakas grypa rozkładała, jakbym miała mozliwosc isc spac to bardzo chetnie. Albo chociaz sie położyć. A tu jeszcze prawie 7h w pracy [emoji853]

To współczuję :/
Do kiedy chcesz pracować?

Jeśli chodzi o dzidzię lekarz mówił że to sprawa indywidualna w pierwszych tyg różnie rośnie.mysle że jak teraz mniej urósł to przez następny tydzień nadrobi. A skoro siedzisz i nie musisz tak jak ja stać na nogach od 9 głównie do 18 lub 20 i latać za klientami i robić dostaw to wszystko będzie w porządku[emoji3]jeśli zaczniesz się gorzej czuć po prostu powiesz i pójdziesz na zwolnienie. A powiem wam że u mnie taka faza wybuchła że dziewczyna miała za mnie dostać umowę ale co się okazało otwierają w tej samej galerii rosmana i zdecydowali się uciąć etat[emoji3]także nawet jakbym miała możliwość to nie mam dokad wracać[emoji3]także taka wdzięczność po 7 latach pracy.

Masakra... znajdziesz inną pracę [emoji5]

Mdłości,apetytu i wszelkich objawow zazdroszcze.Ja nie mam i trochę się martwie :(

U mnie też objawów brak, więc nie jesteś sama :*

Hm, może nie rób tego aplikatorem, w mojej na ulotce jest napisane, żeby w ciąży nie używać aplikatora, tylko paluchem ;) bo wszystko jest bardzo ukrwione i łatwo cos podrażnić. Ja tak robię i nie mam plamień :)

Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app

Popieram, ja też tylko maluchem i zero plamień. Aplikator jednak może coś uszkodzić

Ostatnia edycja:
reklama
@Dariana mam nadzieje ze to jednorazowa akcja dzisiaj bo w planach mialam przynajmniej do konca czerwca. A najchetniej do 15 lipca , do skonczonego trzeciego miesiaca.

Hej :) jest i mój brzuszek :) dziś po raz pierwszy z rana wymiotowałam :( ale jest też i dobra wiadomość, bo od poniedziałku rano nie mam plamień :) oby już tak zostało :) teraz z niecierpliwością czekam na wizytę 15.06. :)

20180603_115245.jpg

Załączniki

• 20180603_115245.jpg
    20180603_115245.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 290
Wizyta dopiero za 4 godz a ja już się stresuje jak nie wiem .. Nie mogę się w pracy skupić

Wszystko będzie dobrze, nie dajmy się zwariować [emoji6]
Ja do wizyt podchodzę normalnie. Nie nakręcam się. Ale pewnie przed badaniami prenatalnymi w tej klinice, będą nerwy czy dzidzia zdrowa, wiadomo, mój wiek...

Jak się siedzi na L4 to jest dużo czasu na przemyślenia a ja do tego mam mega lenia i senność.ostatnio śpię 21-9 czyli po 12h [emoji16]

[emoji1]ja też na L4, ale mam dwójkę dzieci, dom i dwa duże psy. Codziennie wstaję o 6, żeby moich wyszykować. Potem zwykła codzienność i nadrabianie tego, na co zabrakło czasu wcześniej [emoji2]
Ale rozumiem, też trochę inaczej gospodarowałam czasem, kiedy nie miałam dzieci [emoji6]

[emoji1]ja też na L4, ale mam dwójkę dzieci, dom i dwa duże psy. Codziennie wstaję o 6, żeby moich wyszykować. Potem zwykła codzienność i nadrabianie tego, na co zabrakło czasu wcześniej [emoji2]
Ale rozumiem, też trochę inaczej gospodarowałam czasem, kiedy nie miałam dzieci [emoji6]
To ja akurat nie mam dzieci to zobacz ile mam dodatkowego czasu[emoji3]

Witam wszystkie stycznioweczki...ostatnio mało sie udzielamnie bo po pracy jestem wykonczona i moje drzemki trwaja wstyd sie przynac co 2-3 godziny.jestem.po wizycie,dzidziol.piekny ma.juz ponad.2cm,wyniki krwi super...ale....pomiar cisnienia wyszedl mi za wysoki wiec juz mam.lekka panike.mam.kontrolowac 2 razy dziennie przez nastepne 2'tygodnie i znow.wizyta....boje.sie.co.z.dzidziolem i czy ewentualna koniecznosc brania lekow.na cisnienie mu nie zaszkodzi czy ktoras z mam cos.moze.doradzic albo miala.podobny problem?oczywiscie odstawiam.ta jedyna.kawe.co ja.pilam.
Przynie okazji pochwale sie maluchem:)

Załączniki

• IMG_20180607_160829.jpg
    IMG_20180607_160829.jpg
    671,1 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Hallo, Hallo! Mamy się świetnie! Nawet trochę się poruszałem(am) i pomachałem(am) rączkami i nóżkami :)Zobacz załącznik 864913

Super! Gratuluję [emoji173]

Witam wszystkie stycznioweczki...ostatnio mało sie udzielamnie bo po pracy jestem wykonczona i moje drzemki trwaja wstyd sie przynac co 2-3 godziny.jestem.po wizycie,dzidziol.piekny ma.juz ponad.2cm,wyniki krwi super...ale....pomiar cisnienia wyszedl mi za wysoki wiec juz mam.lekka panike.mam.kontrolowac 2 razy dziennie przez nastepne 2'tygodnie i znow.wizyta....boje.sie.co.z.dzidziolem i czy ewentualna koniecznosc brania lekow.na cisnienie mu nie zaszkodzi czy ktoras z mam cos.moze.doradzic albo miala.podobny problem?oczywiscie odstawiam.ta jedyna.kawe.co ja.pilam.
Przynie okazji pochwale sie maluchem:)

Gratuluję [emoji173]

Do góry