Dariana
Fanka BB :)
A ja dzisiaj zdecydowanie zle sie czuje. Tak jakby mnie jakas grypa rozkładała, jakbym miała mozliwosc isc spac to bardzo chetnie. Albo chociaz sie położyć. A tu jeszcze prawie 7h w pracy [emoji853]
To współczuję :/
Do kiedy chcesz pracować?
Jeśli chodzi o dzidzię lekarz mówił że to sprawa indywidualna w pierwszych tyg różnie rośnie.mysle że jak teraz mniej urósł to przez następny tydzień nadrobi. A skoro siedzisz i nie musisz tak jak ja stać na nogach od 9 głównie do 18 lub 20 i latać za klientami i robić dostaw to wszystko będzie w porządku[emoji3]jeśli zaczniesz się gorzej czuć po prostu powiesz i pójdziesz na zwolnienie. A powiem wam że u mnie taka faza wybuchła że dziewczyna miała za mnie dostać umowę ale co się okazało otwierają w tej samej galerii rosmana i zdecydowali się uciąć etat[emoji3]także nawet jakbym miała możliwość to nie mam dokad wracać[emoji3]także taka wdzięczność po 7 latach pracy.
Masakra... znajdziesz inną pracę [emoji5]
Mdłości,apetytu i wszelkich objawow zazdroszcze.Ja nie mam i trochę się martwie
U mnie też objawów brak, więc nie jesteś sama :*
Hm, może nie rób tego aplikatorem, w mojej na ulotce jest napisane, żeby w ciąży nie używać aplikatora, tylko paluchem bo wszystko jest bardzo ukrwione i łatwo cos podrażnić. Ja tak robię i nie mam plamień
Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app
Popieram, ja też tylko maluchem i zero plamień. Aplikator jednak może coś uszkodzić
Ostatnia edycja: