reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Kurde. Znowu mam jakieś plamienia. Nie widzę na bieliźnie, ale jak zakładam sobie luteine to na aplikatorze widzę taką beżową wydzielinę. [emoji853][emoji853][emoji853]
Już myślałam, że wszystko będzie dobrze, bo odkąd biorę leki to tamte plamienia początkowe ustały, a tu znowu... [emoji33][emoji29]

Kurde. Znowu mam jakieś plamienia. Nie widzę na bieliźnie, ale jak zakładam sobie luteine to na aplikatorze widzę taką beżową wydzielinę. [emoji853][emoji853][emoji853]
Już myślałam, że wszystko będzie dobrze, bo odkąd biorę leki to tamte plamienia początkowe ustały, a tu znowu... [emoji33][emoji29]
Ojej moze to tym aplikowaniem tej luteiny? Ile razy dziennie tam "grzebiesz"? Nie martw sie, delikatne plamienia nie sa az tak grozne, ale koniecznie skonsultuj z lekarzem [emoji8]

Cześć Dziewczyny [emoji846]
Wczoraj miałam wizytę na NFZ. Nic nowego się nie dowiedziałam, ani nie zobaczyłam, bo usg nie było. Dostałam skierowanie znowu na krew, mocz + HIV. I przedłużył mi zwolnienie. Następna wizyta 5 lipca. Na szczęście szybciej mam wizytę prywatną, No i pózniej badania prenatalne 25 czerwca. Widziałam Wasze zdjęcia brzuszkowe [emoji16]ale fajnie. I jak to zawsze bywa, każdy inny [emoji6] Postaram się wstawić i mój.
U nas weekend zapowiada się ciekawie, bo wyjeżdżamy grupowo na Kaszuby.
Pięknego dnia Dziewczyny.

4e730346-9aa8-4a90-ab8f-921309d0cbe2.jpg

Załączniki

• 4e730346-9aa8-4a90-ab8f-921309d0cbe2.jpg
    4e730346-9aa8-4a90-ab8f-921309d0cbe2.jpg
    701,9 KB · Wyświetleń: 275
reklama
Do góry