paulenka91
Fanka BB :)
Ja mam wesele w lipcu nadal z sukienka się wstrzymuje[emoji16]Niezłe te nasze brzuszki. Wyobrażam je sobie w sierpniu [emoji16] o styczniu juz nie wspomne [emoji50]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wesele w lipcu nadal z sukienka się wstrzymuje[emoji16]Niezłe te nasze brzuszki. Wyobrażam je sobie w sierpniu [emoji16] o styczniu juz nie wspomne [emoji50]
Ja zazdroszczę apetytu!mój sięga zera.nawet nie wiem czy nie schudlamMdłości,apetytu i wszelkich objawow zazdroszcze.Ja nie mam i trochę się martwie
Tez bym czekala do ostatniej chwili [emoji16]Ja mam wesele w lipcu nadal z sukienka się wstrzymuje[emoji16]
Pochwal się co tam wyczytalas[emoji16]ja ostatnio że jak zanikają objawy to ciąża obumarła musiałam się macać po cyckach czy bolą[emoji23]Dziewczyny zabierzcie mi te internety [emoji23] co ja tam ciagle znajduje to głowa mała [emoji85]
Ja w pierwszej ciazy tez schudlam ,ale brzuszek taki jak Ty w 9tc to mialam w 12tcJa zazdroszczę apetytu!mój sięga zera.nawet nie wiem czy nie schudlam
No mi wczoraj lekarz pozwolił te dwie kawki dziennie i rano sie napiłam normalnej parzonej kawy z mlekiem (słabej ofc) i wróciła moja prawidłowa, ze tak powiem perystatyka jelit [emoji111]Ja zazdroszczę apetytu!mój sięga zera.nawet nie wiem czy nie schudlam
Już widzę miny rodziny męża jak powiem że w ciąży jestem[emoji23]ciagle albo mnie albo teściowa pytali kiedy będę już nie raz o to wybuchła awantura.ludzie nie mają wyczuciaTez bym czekala do ostatniej chwili [emoji16]
Kiedyś od mamy kawy się napilam i jakoś nie mogę się przemoc[emoji3]ale za to kapuczino dziś piłam[emoji16]No mi wczoraj lekarz pozwolił te dwie kawki dziennie i rano sie napiłam normalnej parzonej kawy z mlekiem (słabej ofc) i wróciła moja prawidłowa, ze tak powiem perystatyka jelit [emoji111]
Ale co za tym idzie na wadze i znowu lekki minus.
Powinna byc ustawa regulujaca dostep do internetu dla kobiet w ciazy.Dziewczyny zabierzcie mi te internety [emoji23] co ja tam ciagle znajduje to głowa mała [emoji85]