reklama
Baffi26
Fanka BB :)
sliczne mieszkanko no to wyglądamy prawie identycznie a który ty masz tydzienMój bibek [emoji4]Zobacz załącznik 864471
Zuzanka1402
Kurde. Znowu mam jakieś plamienia. Nie widzę na bieliźnie, ale jak zakładam sobie luteine to na aplikatorze widzę taką beżową wydzielinę. [emoji853][emoji853][emoji853]
Już myślałam, że wszystko będzie dobrze, bo odkąd biorę leki to tamte plamienia początkowe ustały, a tu znowu... [emoji33][emoji29]
Już myślałam, że wszystko będzie dobrze, bo odkąd biorę leki to tamte plamienia początkowe ustały, a tu znowu... [emoji33][emoji29]
reqiem
Ojej moze to tym aplikowaniem tej luteiny? Ile razy dziennie tam "grzebiesz"? Nie martw sie, delikatne plamienia nie sa az tak grozne, ale koniecznie skonsultuj z lekarzem [emoji8]Kurde. Znowu mam jakieś plamienia. Nie widzę na bieliźnie, ale jak zakładam sobie luteine to na aplikatorze widzę taką beżową wydzielinę. [emoji853][emoji853][emoji853]
Zuzanka1402
2 razy dziennieOjej moze to tym aplikowaniem tej luteiny? Ile razy dziennie tam "grzebiesz"? Nie martw sie, delikatne plamienia nie sa az tak grozne, ale koniecznie skonsultuj z lekarzem [emoji8]
MojrAnka
Cześć Dziewczyny [emoji846]
Wczoraj miałam wizytę na NFZ. Nic nowego się nie dowiedziałam, ani nie zobaczyłam, bo usg nie było. Dostałam skierowanie znowu na krew, mocz + HIV. I przedłużył mi zwolnienie. Następna wizyta 5 lipca. Na szczęście szybciej mam wizytę prywatną, No i pózniej badania prenatalne 25 czerwca. Widziałam Wasze zdjęcia brzuszkowe [emoji16]ale fajnie. I jak to zawsze bywa, każdy inny [emoji6] Postaram się wstawić i mój.
U nas weekend zapowiada się ciekawie, bo wyjeżdżamy grupowo na Kaszuby.
Pięknego dnia Dziewczyny.
Wczoraj miałam wizytę na NFZ. Nic nowego się nie dowiedziałam, ani nie zobaczyłam, bo usg nie było. Dostałam skierowanie znowu na krew, mocz + HIV. I przedłużył mi zwolnienie. Następna wizyta 5 lipca. Na szczęście szybciej mam wizytę prywatną, No i pózniej badania prenatalne 25 czerwca. Widziałam Wasze zdjęcia brzuszkowe [emoji16]ale fajnie. I jak to zawsze bywa, każdy inny [emoji6] Postaram się wstawić i mój.
U nas weekend zapowiada się ciekawie, bo wyjeżdżamy grupowo na Kaszuby.
Pięknego dnia Dziewczyny.
Hm, może nie rób tego aplikatorem, w mojej na ulotce jest napisane, żeby w ciąży nie używać aplikatora, tylko paluchem bo wszystko jest bardzo ukrwione i łatwo cos podrażnić. Ja tak robię i nie mam plamień
Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app
Zuzanka1402
Muszę tak zrobić i zobaczę jak będzie.Hm, może nie rób tego aplikatorem, w mojej na ulotce jest napisane, żeby w ciąży nie używać aplikatora, tylko paluchem bo wszystko jest bardzo ukrwione i łatwo cos podrażnić. Ja tak robię i nie mam plamień
reklama