reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja w poniedziałek pojechałam z synem do pediatry. Dzwonię i dzwonię i nikt nie otwiera. Coś mnie tknęło i patrzę na kiedy ta wizyta i się okazało że na 4 tylko lipca...

A jeszcze z obciachowych rzeczy to mi dzisiaj już 3razy krew z nosa leciała. W pierwszej ciąży tez tak miałam wiec nic specjalnego, ale dzisiaj siedze na spotkaniu z klientem i omawiam temat a tu nagle krew... trochę wsdyt

Apka jest fajna dziewczyny, jak nie wiedziałyscie to wpiszcie w sklepie "forum baby boom" i jest darmowa, i moim zdaniem duzo wygodniejsza niz przez przegladarke

Z aplikacją dużo łatwiej faktycznie [emoji2] jest i mój brzuszek [emoji4]
IMG_20180606_190750.jpg

Załączniki

• IMG_20180606_190750.jpg
    IMG_20180606_190750.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 333
Hej hej :) mi sie dzisiaj udało zarejestrować do kardiologa na 26 bodajże czerwca. Chciałabym, żeby się okazał w miarę choć w porządku i prowadził mnie już do końca ciąży. A chciałam też zapisać babcie do chirurga ortopedy, to terminy dopiero na połowę lipca i to z wielkim bólem...
Pojadlam dziś strasznie czereśni, chyba z pół kilo wdupcylam :D
To może sprobuje apke ściągnąć ;)
Ja wstawiam zdjęcia z telefonu z przeglądarki i jak juz zaczailam, to jest latwo :) pod okienkiem do pisania jest napis 'wyslij plik' i naciskam i daje aparat i robie zdjecie i bezpośrednio wysyła :)

reklama
Do góry