reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Haha mój biust jest mały ale już widzę że bardziej zaokrągla się ale sutki biją wszystko, są wielkie wystające ciemne i do tego mają takie drobne krosteczki[emoji16]no i wielka siata żył. Po kąpieli wygląda to aż dziwnie [emoji3]

Dziewczyny właśnie w rosmanie kupiłam farbę co prawda bez amoniaku i mam zamiar farbować.odrosty straszą już!cóż najwyżej krócej przytrzymam.dzis rano standard kanapki z serkiem i pomidorem po czym połowę zwymiotowalam i spokój[emoji16]
Ufff...to pocieszajace ze.nie tylko moje sutki zaczynaja przypominać ufo....:)
Ja tez juz mam mega odrost i wstrzymuje sie z farbowaniem.choc wiem ze nie szkodzi-brak logiki wiem,ale mimo tej wiedzy wole.poczekac do konca 1 trymestru...chyba ze obrzydliwosc odrosta pokona moja silna wole...farba juz stoi w lazience i czeka;)

reklama
Ufff...to pocieszajace ze.nie tylko moje sutki zaczynaja przypominać ufo....:)
Ja tez juz mam mega odrost i wstrzymuje sie z farbowaniem.choc wiem ze nie szkodzi-brak logiki wiem,ale mimo tej wiedzy wole.poczekac do konca 1 trymestru...chyba ze obrzydliwosc odrosta pokona moja silna wole...farba juz stoi w lazience i czeka;)
Może i nie szkodzi ale zapach mnie rozwala.mam zmyć za 10minut ale chyba zrobię to szybciej bo chce mi się wymiotować

A ja mam wszystko normalne i piersi i sutki wyglądają zwyczajnie i żadnych żyłek też na nich nie widać tylko jak się dotknie to są obolałe jak przed @

To ja mam podobnie, tylko że sutki mi się powiększyły, ale że zawsze miałam malutkie to teraz są normalnych rozmiarów dla normalnych osób[emoji5]

Ja właśnie siedzę w pracy i grzeje pomidorówke ugotowaną przez męża :) mniam

Na Warmii wczoraj też burzowo. o_O Haha, u mnie sutki też się zmieniły, podobnie jak u Paulenki. Też nigdy nie sądziłam, że nie będę miała ochoty na jedzenie! :sad: A teraz do każdego posiłku się zmuszam. Jeszcze tuż przed ciążą zdiagnozowano mi cukrzycę, więc muszę teraz kombinować z posiłkami, ale powoli idzie mi z tym coraz lepiej. Chociaż tęsknię za czekoladą bardzo. :no::laugh2:
Cukrzycę typu2 ? Jesteś na samej diecie?

A ja mam wszystko normalne i piersi i sutki wyglądają zwyczajnie i żadnych żyłek też na nich nie widać tylko jak się dotknie to są obolałe jak przed @
Ja mam podobnie. Piersi są tkliwe jak przed @, ale poza tym jakiś ogromnych zmian nie ma. Minimalnie może są większe i skutki też bez większych zmian. Nawet ostatnio schizy łapę czy wszystko jest dobrze. :szok:

reklama
Wiecie zauwazylam.ostatnio ze coraz mniej wygodnie mi sie spi, a to mnie cos gniecie a to piersi bola i wiem ze jest jeszcze wczesnie bo brzuszka.ani widu ale.zaczynam sie zastanawiac nad tymi wielkimi rogalami do spania.czy ktoras z was ich juz uzywala?jesli tak to w jakim ksztalcie?jest tego.tyle.rodzajow ze.ciezko sie.połapać:)

Do góry