reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Dziewczyny tak mnie naleciało na pizze że ja zamówiłam[emoji487][emoji16]ogólnie dziś siedzimy w domu. Głowa boli,cyc boli. Do tego mam zachcianki na fast foody a to co w lodówce bee[emoji3]
paulenka91
Ja tak mam jak pomyślę o schabowych czy filetach z piersi.odrzuca mnieJa to bym dzisiaj jadła same owoce. Zrobiłam sobie sałatkę owocową i właśnie wdupcylam pierwszą porcyjke jak sobie pomyśle o pulpetach w lodówce, to mi wszystko do gardła podchodzi. Chyba się zaczęło...
paulenka91
No i pewnie je zjesz i nie będziesz mogła na nie patrzeć potem[emoji16]To mnie tak odrzuca od jarmużu, który ewidentnie "przedawkowałam". [emoji14] Na samo słowo jest mi niedobrze. :/ I w sumie od jakiegoś czasu na większość jedzenia tak reaguję, ale te pulpety jednak bym z chęcią zjadła. [emoji3]
Indycze w sosie koperkowym. Miałam na nie mega ochotę, ale przeszło mi już w trakcie robieniaJakie pulpety? Bo ja akurat miałam dziś na pulpety ochotę, ale w końcu było spaghetti.
Mnie rwalo też na widok młodej zasmazanej kapusty, babcia zrobiła, a ja nawet spojrzeć na to nie mogę, masakra jakaśJa tak mam jak pomyślę o schabowych czy filetach z piersi.odrzuca mnie
paulenka91
Dokładnie tak mam!zamówiłam pizze po czym popatrzyłam na nią i przeszła ochota zjadłam 2 kawałki ale bez fajerwerków[emoji3]Indycze w sosie koperkowym. Miałam na nie mega ochotę, ale przeszło mi już w trakcie robienia
Mnie rwalo też na widok młodej zasmazanej kapusty, babcia zrobiła, a ja nawet spojrzeć na to nie mogę, masakra jakaś
reklama