reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Haha mój biust jest mały ale już widzę że bardziej zaokrągla się ale sutki biją wszystko, są wielkie wystające ciemne i do tego mają takie drobne krosteczki[emoji16]no i wielka siata żył. Po kąpieli wygląda to aż dziwnie [emoji3]

Dziewczyny właśnie w rosmanie kupiłam farbę co prawda bez amoniaku i mam zamiar farbować.odrosty straszą już!cóż najwyżej krócej przytrzymam.dzis rano standard kanapki z serkiem i pomidorem po czym połowę zwymiotowalam i spokój[emoji16]
Ufff...to pocieszajace ze.nie tylko moje sutki zaczynaja przypominać ufo....:)
Ja tez juz mam mega odrost i wstrzymuje sie z farbowaniem.choc wiem ze nie szkodzi-brak logiki wiem,ale mimo tej wiedzy wole.poczekac do konca 1 trymestru...chyba ze obrzydliwosc odrosta pokona moja silna wole...farba juz stoi w lazience i czeka;)

reklama
Ufff...to pocieszajace ze.nie tylko moje sutki zaczynaja przypominać ufo....:)
Ja tez juz mam mega odrost i wstrzymuje sie z farbowaniem.choc wiem ze nie szkodzi-brak logiki wiem,ale mimo tej wiedzy wole.poczekac do konca 1 trymestru...chyba ze obrzydliwosc odrosta pokona moja silna wole...farba juz stoi w lazience i czeka;)
Może i nie szkodzi ale zapach mnie rozwala.mam zmyć za 10minut ale chyba zrobię to szybciej bo chce mi się wymiotować

A ja mam wszystko normalne i piersi i sutki wyglądają zwyczajnie i żadnych żyłek też na nich nie widać tylko jak się dotknie to są obolałe jak przed @

To ja mam podobnie, tylko że sutki mi się powiększyły, ale że zawsze miałam malutkie to teraz są normalnych rozmiarów dla normalnych osób[emoji5]

Ja właśnie siedzę w pracy i grzeje pomidorówke ugotowaną przez męża :) mniam

Na Warmii wczoraj też burzowo. o_O Haha, u mnie sutki też się zmieniły, podobnie jak u Paulenki. Też nigdy nie sądziłam, że nie będę miała ochoty na jedzenie! :sad: A teraz do każdego posiłku się zmuszam. Jeszcze tuż przed ciążą zdiagnozowano mi cukrzycę, więc muszę teraz kombinować z posiłkami, ale powoli idzie mi z tym coraz lepiej. Chociaż tęsknię za czekoladą bardzo. :no::laugh2:
Cukrzycę typu2 ? Jesteś na samej diecie?

A ja mam wszystko normalne i piersi i sutki wyglądają zwyczajnie i żadnych żyłek też na nich nie widać tylko jak się dotknie to są obolałe jak przed @
Ja mam podobnie. Piersi są tkliwe jak przed @, ale poza tym jakiś ogromnych zmian nie ma. Minimalnie może są większe i skutki też bez większych zmian. Nawet ostatnio schizy łapę czy wszystko jest dobrze. :szok:

reklama
Wiecie zauwazylam.ostatnio ze coraz mniej wygodnie mi sie spi, a to mnie cos gniecie a to piersi bola i wiem ze jest jeszcze wczesnie bo brzuszka.ani widu ale.zaczynam sie zastanawiac nad tymi wielkimi rogalami do spania.czy ktoras z was ich juz uzywala?jesli tak to w jakim ksztalcie?jest tego.tyle.rodzajow ze.ciezko sie.połapać:)

Do góry