reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Hej laseczki, kciuki za wizyty dzisiajesze. Ja dzisiaj 12h w pracy i oktutnie mi sie nie chce [emoji23] najchetniej poszłabym spać.
To prawda, ze na niektorych USG nie slychac serduszka tylko je widac? Czy to zalezy od etapu ciazy ?
U mnie nie puszczał ,tylko mogłam zobaczyc. Też mam aplikacje Hi Mommy ale coś mi źle liczy te dni , trochę opóźnienia jest .

reklama
Dziewczyny ja za to mam całą zsypana twarz jak nastolatka[emoji3]
A to ja wręcz przeciwnie. Mi zawsze ciaza służy ,zero krostek , twarz gładka,włosy ładne ,paznokcie mocniejsze - nie łamią się. Pod tym względem mogłabym być cały czas w ciąży [emoji4][emoji6]. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ,wiem że to stres ,ja mam zawsze ciśnienie podwyższone [emoji16]

Jestem po wizycie. Muszę dalej przez to plamienie leżeć. Zakaz wychodzenia z domu i brać te leki na podtrzymanie. Widziałam mały zarodek i mała kropka którą pewnie jest serduszkiem :) jestem w 6t4d :) za dwa tygodnie teraz wizyta. Jeszcze mi karty ciazy nie założyli :) za dwa tyg pierwsze badania krwi i moczu :) A Wy też musicie zrobić badania na grupę krwi ?

A to ja wręcz przeciwnie. Mi zawsze ciaza służy ,zero krostek , twarz gładka,włosy ładne ,paznokcie mocniejsze - nie łamią się. Pod tym względem mogłabym być cały czas w ciąży [emoji4][emoji6]. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ,wiem że to stres ,ja mam zawsze ciśnienie podwyższone [emoji16]
To właśnie mi się zdaje że zbrzydlam[emoji3]do tego włosy na nogach szybciej mi rosną i są ciemniejsze [emoji23]

Jestem po wizycie. Muszę dalej przez to plamienie leżeć. Zakaz wychodzenia z domu i brać te leki na podtrzymanie. Widziałam mały zarodek i mała kropka którą pewnie jest serduszkiem :) jestem w 6t4d :) za dwa tygodnie teraz wizyta. Jeszcze mi karty ciazy nie założyli :) za dwa tyg pierwsze badania krwi i moczu :) A Wy też musicie zrobić badania na grupę krwi ?
Super cieszę się za 2 tyg zobaczysz serduszko[emoji3]tak, obowiązkowa jest grupa krwi jak nie znasz.chodzi o jakiś tam konflikt jakbyś miała minus a ojciec plus

Ja grupę krwi określoną miałam przy pierwszej ciąży - to konieczne[emoji846]

reklama
To właśnie mi się zdaje że zbrzydlam[emoji3]do tego włosy na nogach szybciej mi rosną i są ciemniejsze [emoji23]
Serio.. Ja tez to zauwazylamz ledwo golilam, a juz w sukienkce nie wyjde. Dzisiaj mam jakis gorszy dzien. Zjadłam ledwo bulke i serek gran teraz i czuje sie pełna, nagle robie sie głodna, ale jak pomysle o jedzeniu czegokolwiek to bierze mnie obrzydzenie.

Do góry