To może będzie dziewczynka - mowi się, że dziewczynka zabiera mamie urodę[emoji6]To właśnie mi się zdaje że zbrzydlam[emoji3]do tego włosy na nogach szybciej mi rosną i są ciemniejsze [emoji23]
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Niby chce się jeść ale nie masz na nic ochoty żołądek ssie że aż nie dobrze,znajome uczucie[emoji3]Serio.. Ja tez to zauwazylamz ledwo golilam, a juz w sukienkce nie wyjde. Dzisiaj mam jakis gorszy dzien. Zjadłam ledwo bulke i serek gran teraz i czuje sie pełna, nagle robie sie głodna, ale jak pomysle o jedzeniu czegokolwiek to bierze mnie obrzydzenie.
paulenka91
Nie wiem czemu ale od początku mam takie przeczucie[emoji3]ale ważne żeby było zdrowiusienkie [emoji3]To może będzie dziewczynka - mowi się, że dziewczynka zabiera mamie urodę[emoji6]
Kokoszka356
Haha to jeśli tak jest to mój mąż dzisiaj szampana otworzy bo to znaczy że u mnie by był chłopakTo może będzie dziewczynka - mowi się, że dziewczynka zabiera mamie urodę[emoji6]
Też tak mam przez ostatnie parę dni. Jestem głodna ale jak już jem to bardzo powoli i malutkie parcje bo normalnie mnie obrzydza i ten żołądek pobolewa.Serio.. Ja tez to zauwazylamz ledwo golilam, a juz w sukienkce nie wyjde. Dzisiaj mam jakis gorszy dzien. Zjadłam ledwo bulke i serek gran teraz i czuje sie pełna, nagle robie sie głodna, ale jak pomysle o jedzeniu czegokolwiek to bierze mnie obrzydzenie.
I ja po wizycie piekne serduszko widzialam jestem taka szczęśliwa z usg wychodzi 5t5d
Tylko lekarka niby spoko, sympatyczna, ale strasznie sie spieszyla, poganiala mnie wrecz, az w koncu z tego wszystkiego zapomniałam o te opryszczke zapytac.
Ale karte ciąży mi założyła
Tylko lekarka niby spoko, sympatyczna, ale strasznie sie spieszyla, poganiala mnie wrecz, az w koncu z tego wszystkiego zapomniałam o te opryszczke zapytac.
reqiem
Suuper , gratulacje [emoji4] ile ma dziudzius mm? A z OM jak masz ?I ja po wizycie piekne serduszko widzialam jestem taka szczęśliwa z usg wychodzi 5t5d
paulenka91
Super[emoji7]Bardzo szybko widac u Ciebie[emoji3]I ja po wizycie piekne serduszko widzialam jestem taka szczęśliwa z usg wychodzi 5t5d
Dariana
I ja po wizycie piekne serduszko widzialam jestem taka szczęśliwa z usg wychodzi 5t5d
Gratuluję :-)
reklama
alla31
Ojciec nie musi . Potrzebna jest tylko grupa krwi matki do porodu. Konflikt jest tylko wtedy kiedy matka ma RH- ,jaka ma ojciec jest to obojętne. ..Pewnie tak.jak nie ma oznaczonej [emoji3]dokładnie właśnie nie wiem jak to jest[emoji3]mój akurat oddawał krew dlatego też wie jaka ma.