Super, gratuluję ja mam wizytę w piątek na 10.00 wsumie pierwsza już nie mogę się doczekaćHej dziewczyny [emoji4] ja dziś po pierwszym usg i jest dzidzia z serduszkiem [emoji173]️
Jeszcze malutka, bo to 6 tydzień, ale tak bardzo się cieszę [emoji4]Zobacz załącznik 862059
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Tez mnie własnie czasami tak wzdyma i mam kuleczke jak na 4miesiac, ale miewałam tak tez przed ciaza wiec chyba sobie wmawiam [emoji23]. Było sie zmierzyc dwa tygodnie temu [emoji848]Widzicie już jakaś różnicę na brzuszku? Ja od kilku dni chodzę jakbym miała jakieś wzdęcia i mam wrażenie, że brzuszek zaczyna się powiększać.
paulenka91
Też tak mam podeśle wam nawet kiedyś zdjęcie[emoji3]Tez mnie własnie czasami tak wzdyma i mam kuleczke jak na 4miesiac, ale miewałam tak tez przed ciaza wiec chyba sobie wmawiam [emoji23]. Było sie zmierzyc dwa tygodnie temu [emoji848]
asiaxkk
Też tak mam podeśle wam nawet kiedyś zdjęcie[emoji3]
trzeba będzie założyć temat z naszymi brzuszkami
Też mam takie wrażenie. Ciezko mi na żołądku, mam uczuciecie jakby coś mi gardle siedziało i brało na wymioty ale to wszystko. Póki co jeszcze e nie wymiotowalam.Widzicie już jakaś różnicę na brzuszku? Ja od kilku dni chodzę jakbym miała jakieś wzdęcia i mam wrażenie, że brzuszek zaczyna się powiększać.
paulenka91
To ci się zacznie mi jak tak siedzi to wymiotuje.i potem mam trochę spokoju[emoji16]Też mam takie wrażenie. Ciezko mi na żołądku, mam uczuciecie jakby coś mi gardle siedziało i brało na wymioty ale to wszystko. Póki co jeszcze e nie wymiotowalam.
Artemida90
Dziewczyny właśnie zaczęłam plamić i mam skurcze macicy. Już po ptokach....
reklama
reqiem
Strasznie mi przykro [emoji853][emoji853][emoji853]Dziewczyny właśnie zaczęłam plamić i mam skurcze macicy. Już po ptokach....
Wierze, ze zadne słowa nie uśmieżą tego co teraz czujesz, ale jak przez to przejdziesz to zaświeci słońce i los da Ci zdrowe dzieciatko. Wiesz, ze cos zaskoczyło i uda sie kolejnym razem. Trzymaj sie, myslami jestem z Toba!