reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
No to i ja się chwalę dziewczynki :-) po różnych ciężkich przejściach i głupich lekarzach, wreszcie trafiłam na mega dobrego lekarza [emoji6] dzidzia ma idealne wymiary z OM, 7t6d termin 12.01 czyli jak z OM. Serce wali jak dzwon [emoji7] Mamusia też zdrowa i ma idealne wyniki badań

A tu ta długa to dzidzia [emoji4]
IMG_20180530_172749.jpg

Załączniki

• IMG_20180530_172749.jpg
    IMG_20180530_172749.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 314
Artemida - tak mi przykro [emoji52]Wiem co czujesz kochana ..w październiku przeszłam to samo , też miałam taka niska betę i wszystko się skończyło samoistnie..zobacz ale teraz się udało .
Tobie też się uda zobaczysz !!! A teraz ściskam i życzę siły na najbliższe dni .

No to i ja się chwalę dziewczynki :-) po różnych ciężkich przejściach i głupich lekarzach, wreszcie trafiłam na mega dobrego lekarza [emoji6] dzidzia ma idealne wymiary z OM, 7t6d termin 12.01 czyli jak z OM. Serce wali jak dzwon [emoji7] Mamusia też zdrowa i ma idealne wyniki badań
Mówiłam że będzie dobrze!!cieszę się bardzo.sliczna dzidzia.tez mam tak z USG wyliczone dziś 7t6d a termin na 10[emoji16]nie wiem od czego to zależne[emoji3]

Mówiłam że będzie dobrze!!cieszę się bardzo.sliczna dzidzia.tez mam tak z USG wyliczone dziś 7t6d a termin na 10[emoji16]nie wiem od czego to zależne[emoji3]
Też nie wiem [emoji4] ale mało ważne ,urodzi się kiedy zechce [emoji4] stres taki był że języka w gebie zapomniałam
...hehe

reklama
Do góry