reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Nie ma bety jest tylko hcg Zobacz załącznik 862052 w tym dniu po iui już powinna być wysoka i doktor to wie dlatego od razu zaproponowała przyjazd. Powiedzieliśmy o testach ze kreska cały czas jasna. Doktor mówi o zatrzymaniu ciąży. Możliwe ze w piątek zaproponuje ponowne badanie na cito jeśli nie będę krwawić
Nie wiem jak się odnieść do tego jakieś inne przedziały. Najlepiej do lekarza jedź koniecznie!

reklama
Hej dziewczyny [emoji4] ja dziś po pierwszym usg i jest dzidzia z serduszkiem [emoji173]️
Jeszcze malutka, bo to 6 tydzień, ale tak bardzo się cieszę [emoji4]
IMG_2305.JPG

Załączniki

• IMG_2305.JPG
    IMG_2305.JPG
    265,7 KB · Wyświetleń: 392
Pewnie że tak nie ma co pracy traktować nad. Ja w sumie poszłam z dnia na dzień ale akurat mam taką sytuację w pracy że nie zal mi nikogo.mialam ogólnie plan iść od lipca ale mdłości wygrały. Lekarz mi wczoraj powiedział że powinnam się cieszyć bo mdłości to bardzo dobry objaw ciąży[emoji16]
Dodałaś mi otuchy z tymi mdłościami mam nadzieję, że i u mnie się to sprawdzi[emoji4]

Doktor oddzwoniła. Nie jest zadowolona z wyniku krwi i obawia się najgorszego. W piątek na 8:20 mam być u niej i zrobi usg ale to będzie tylko potwierdzenie....także to moje ostatnie dni z wami. Życzę wam spokojnych ciąż...
Przykro mi bardzo współczuję, ale pamiętaj nadzieja zawsze umiera ostatnia, może jeszcze nie jest wszystko przesądzone . Trzymaj się kochana

Cześć Dziewczyny :)
Gratuluję wszystkich wizyt, aż miło się czyta, kiedy wszystkie takie zadowolone i w końcu spokojne ;)
@Artemida90 trzymaj się dzielnie, ja rownież ufam, że nie wszystko stracone.

Nie mogę dodawać wiadomości do cytowanych, nie wiem czemu.
Jak przeczytałam o teorii na płeć, to aż spojrzałam na zdjęcie. Widać, że zarodek jest po mojej prawej stronie... Chłopiec? Dla pewności zapytam lekarza, po której ;) Wizytę mam w środę, ale nie wiem czy zrobi usg.

U nas kolejny dzień ukropu, żar leje się z nieba.

reklama
Ja jeszcze calutki tydzień do wizyty serduszkowej. Mam nadzieje, ze bedzie wszysyko dobrzr i bede sie cieszyc tak jak Wy. To musza byc emocje. W sumie widzialam sam pecherzyk z 2mm to juz płakałam jak bobr jak wyszlismy z gabinetu. A co dopiero zobaczyc serduszko, raczki, nozki. Staram sie nie myslec za duzo bo to sprowadza złe myśli tylko [emoji14]
U nas ciepełko, ale burza i ulewa postraszyła.

Do góry