reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Haha, no ja też tak mam , u mnie się już obrywa każdemu pokolei [emoji23] A teściowa niech się nie wtrąca ,bo jak się dziecko urodzi to dopiero będziesz miała sajgon .
Tego się najbardziej chyba boję... Mój niby asertywny, ale czasami to nie mam do niego sił

reklama
Też już chcę iść na wizytę, sprawdzić czy wszystko dobrze, a tu do wtorku jeszcze tyyyle czasu

O masakra właśnie wpadł mi artykuł o pustym jaju płodowym. Oczywiście już sobie wmowiłam bo jak ostatnio byłam z tym zapaleniem pochwy to był 6 tydzień i tylko pęcherzyk na usg hmm już się chyba nakręcam na całego aż mi się niedobrze zrobiło[emoji855]

O masakra właśnie wpadł mi artykuł o pustym jaju płodowym. Oczywiście już sobie wmowiłam bo jak ostatnio byłam z tym zapaleniem pochwy to był 6 tydzień i tylko pęcherzyk na usg hmm już się chyba nakręcam na całego aż mi się niedobrze zrobiło[emoji855]
Wdech i wydech [emoji4] i nie czytaj już. U mnie tydzień temu 6 tygodni i też był pęcherzyk, przed Wczoraj już biło serduszko [emoji4]

Dziewczyny nie czytajcie tych bzdur w necie bo nim urodzicie będzie Wam.sie wydawało, że odpadły Was wszystkie możliwe złe scenariusze.

Dziewczyny a chodźcie prywatnie do lekarza czy udało Wam się znaleźć fajnego lekarza na NFZ ? U mnie chyba będzie ciężko z tymi na NFZ musze zacząć się rozglądać za opiniami i umówić wizytę za około tydzień . Wy też chodźcie takie zmęczone ? Ja wczoraj zasnęła o 20 gdzie mi się to nigdy nie zdarzało a w ciągu dnia bym tylko spala ( niskie ciśnienie )

hej dziewczyny powiedzcie mi cp myślicie na ten temat ostatni okrem miałam 27 kwietnia trwal 5 dni cykle nieregularne z wachaniem 22 28 dni, z om wychodzi 4 tydzień ale jak na 4 tydzień nie mieszcze się w normach z wynikamy bety bo w srode 23.05 była 59 a w piątek 25.05 było już 266 niby przyrost wysoki bo 350% ale czy aby nie zawysoki?? wizyta w poniedziałek nastawiam się ze i tak nic nie będzie widać ale jednak już cos jest skoro beta przyrasta. Na razie się nie stresuje nie mam obaw ze cos będzie nie tak choć wiem ze roznie może być w moim przypadku jestem po amputacji szyjki macicy i wiem ze będzie problem z donoszeniem jednak się tym nie przejmuje bo skoro się już udało i to po 5 latach wiec musi być dobrze

reklama
Dziewczyny a chodźcie prywatnie do lekarza czy udało Wam się znaleźć fajnego lekarza na NFZ ? U mnie chyba będzie ciężko z tymi na NFZ musze zacząć się rozglądać za opiniami i umówić wizytę za około tydzień . Wy też chodźcie takie zmęczone ? Ja wczoraj zasnęła o 20 gdzie mi się to nigdy nie zdarzało a w ciągu dnia bym tylko spala ( niskie ciśnienie )
Ja prywatnie na NFZ nawet nie ma szans na spoko. Nie chcę nerwów sobie szarpać nawet. Ja to samo mam ze snem chodzę codzien spać tak przed 21 i już teraz wyspana ale w ciągu dnie będą kryzysy[emoji16]

Do góry