Wielkość Twojego pęcherzyka do wieku jest ok, ja mam pęcherzyk 24 i brak zarodka a pęcherzyk pow 25 bez zarodka to puste jajo płodowe.Moni, byłam w piątek _ pisałam , 6t1d, pęcherzyk 17mm i ciałko żółte, to wszystko. Nie jesteś sama [emoji6]
reklama
MojrAnka
Fanka BB :)
Upewnij się.Na szczescie dotyczy to tylko umowy na miesiac lub krócej, a ja mam za trzy miesiace wiec musi. Tzn pomijam fakt, ze mysle ze i tak by przedluzyl bo to na prawde szef marzenie, ale jednak pracuje tu od troche ponad miesiaca i roznie z ludzmi bywa i wole wiedziec, ze wg prawa - nie ma prawa nie przedluzuc [emoji16]
reqiem
Upewniłam sie juz [emoji4]Upewnij się.
30.05 godz 17.30[emoji846]mała popraweczka..ja mam wizytę 25
tygryskowa
Moni2791, nie przejmuj sie. Jak jest ciałko żółte to jest wszystko dobrze. Ja tak miałam z moja córka . Byłam ok 6tc i tylko ciałko żółte, tydzień później był już zarodek. Kosztowało mnie to dużo stresu dlatego tym razem umówiłam się na wizytę ok 7tc.Byłoby miło, bo właśnie obawiam się, że pęcherzyk jest zbyt duży, że już przy tej wielkości powinno coś być widać
Tylko ,że wszędzie są informacje ,że do 25 mm musi być widoczny zarodekMoni2791, nie przejmuj sie. Jak jest ciałko żółte to jest wszystko dobrze. Ja tak miałam z moja córka . Byłam ok 6tc i tylko ciałko żółte, tydzień później był już zarodek. Kosztowało mnie to dużo stresu dlatego tym razem umówiłam się na wizytę ok 7tc.
Artemida90
Odpisała mi doktor na maila ale apropo testu pozytywnego. Mam isc na usg 5tyg od iui. Czyli jeszcze jakieś 2 tyg jeszcze.
alla31
Mi też tak lekarka powiedziała,ale jeśli jest ciałko żółte to raczej puste jajo to nie jest . Ja idę jutro ,zobaczymy jak będzie u mnie , też mam mega stresaTylko ,że wszędzie są informacje ,że do 25 mm musi być widoczny zarodek
paulenka91
Mi to samo lekarz mówił kurde już się zaczęłam stresowaćMi też tak lekarka powiedziała,ale jeśli jest ciałko żółte to raczej puste jajo to nie jest . Ja idę jutro ,zobaczymy jak będzie u mnie , też mam mega stresa
reklama