reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny zrobiłam kolejne testy i wyglada to tak. Mam wrażenie ze moja ciąża się zatrzymała w rozwoju [emoji20]

IMG_0320.JPG

Dziś 5 dni po iui i 5 dni spóźnienia okresu.

Załączniki

• IMG_0320.JPG
    IMG_0320.JPG
    170,4 KB · Wyświetleń: 329
reklama
Byłoby miło, bo właśnie obawiam się, że pęcherzyk jest zbyt duży, że już przy tej wielkości powinno coś być widać
Na tym etapie tych milimetrów tak się nie trzymaj, bo to zależy od lekarza jak zmierzy, u innego mógłby być trochę inny wynik. Najważniejsze że jest ciałko żółte, na razie wszystko prawidłowo.

Moni i stres też teraz w niczym Ci nie pomoże, na tym etapie tak naprawdę na nic nie mamy wpływu, trzeba myśleć pozytywnie i czekać, cierpliwości:*

Na tym etapie tych milimetrów tak się nie trzymaj, bo to zależy od lekarza jak zmierzy, u innego mógłby być trochę inny wynik. Najważniejsze że jest ciałko żółte, na razie wszystko prawidłowo.
Yh oby, bo oczywiście znowu internet w ruch poszedł i ze brak zarodka przy tym rozmiarze to źle . . Nie wiem czy robić betę, bo skoro pęcherzyk urósł w tydz z 8,9 do 24 mm to pewnie beta też rośnie i nic mi to nie powie

Dziewczyny zrobiłam kolejne testy i wyglada to tak. Mam wrażenie ze moja ciąża się zatrzymała w rozwoju [emoji20]

Zobacz załącznik 859674

Dziś 5 dni po iui i 5 dni spóźnienia okresu.
Artemida ale kiedy robiłaś ten elektroniczny(poprzedni)? Chyba niedawno? To normalne że dalej pokazuje ten sam tydzień. A po tych zwykłych ciężko ocenić, zależy o jakiej porze się robi, nie nastawiaj się jeszcze na najgorsze.

Artemida ale kiedy robiłaś ten elektroniczny(poprzedni)? Chyba niedawno? To normalne że dalej pokazuje ten sam tydzień. A po tych zwykłych ciężko ocenić, zależy o jakiej porze się robi, nie nastawiaj się jeszcze na najgorsze.

Ostatni dugital test robiony w sobotę po pracy. A ten z dziś. Testy robione o różnych porach. Z rannego moczu są z soboty i z dzisiaj.... nie ma postępu w ciemnieniu kreski

A ja trafiłam znowu do gin ,taki ból mnie złapał ,że ledwo wstałam z krzesła.. . I dalej nic nie wiem pęcherzyk 24 mm i ciałko żółte (tydz temu sam pęcherzyk) ale niestety wydaje mi się ,że przy tej wielkości powinien być już zarodek.. Dostałam przeciwbólowe Niby wcześnie bo 5t4d ale nigdzie nie mogę znaleźć norm pęcherzyka w tym okresie a jak czytam to wszystkie są mniejsze i ze powyżej 20 mm powinien być zarodek ehh , gin mówiła ,że mogę betę zrobić ale nie wiem czy jechać, bo wizyta dopiero 7.06 następna
Ja w 5t4d miałam pęcherzyk 12mm, równo tydzień później było już widać zarodek 8mm z bijącym serduszkiem, a pęcherzyk miał bodajże 22mm. Ja chodziłam praktycznie co tydzień na wizyty i co tydzień było coś więcej czytałam o przypadkach że dziewczyny miały pęcherzyki pow. 25 mm i jeszcze nie było nic widać, dopiero na następnej wizycie zobaczyły dzieciatko. Jak pokazał się pęcherzyk żółtkowy to następnym razem pewnie zobaczysz maluszka, myśl pozytywnie :-D

reklama
Szczęśliwe mamusie styczniowe:

@Stelka38 - 23 maja - wizyta
@MojrAnka - 23 maja - wizyta
@Misza95 - 24 maja - 11:15 wizyta
@Kokoszka356 - 24 maja wizyta
@reqiem - 24 maja - 17:40 wizyta
@kropka4x4 - 25 maja wizyta
@veronicca - 25 maj - wizyta
@paulenka91 - 29 maja wizyta
@Inka91 - 29 maj - 13:30 - wizyta
@justys0702 - 5 czerwca - wizyta