reklama
Ale też taki duży pęcherzyk miałaś ? Bo czytałam, że w tym czasie jest mniejszyLekarz mi powiedział że ważne że jest ciałko żółte[emoji3] nie denerwuj się nic może przez to te twoje bóle. Ważne że nie krwawisz
Na tym etapie tych milimetrów tak się nie trzymaj, bo to zależy od lekarza jak zmierzy, u innego mógłby być trochę inny wynik. Najważniejsze że jest ciałko żółte, na razie wszystko prawidłowo.Byłoby miło, bo właśnie obawiam się, że pęcherzyk jest zbyt duży, że już przy tej wielkości powinno coś być widać
paulenka91
Fanka BB :)
A wiesz że nie podał mi wymiarowAle też taki duży pęcherzyk miałaś ? Bo czytałam, że w tym czasie jest mniejszy
Yh oby, bo oczywiście znowu internet w ruch poszedł i ze brak zarodka przy tym rozmiarze to źle . . Nie wiem czy robić betę, bo skoro pęcherzyk urósł w tydz z 8,9 do 24 mm to pewnie beta też rośnie i nic mi to nie powieNa tym etapie tych milimetrów tak się nie trzymaj, bo to zależy od lekarza jak zmierzy, u innego mógłby być trochę inny wynik. Najważniejsze że jest ciałko żółte, na razie wszystko prawidłowo.
Artemida ale kiedy robiłaś ten elektroniczny(poprzedni)? Chyba niedawno? To normalne że dalej pokazuje ten sam tydzień. A po tych zwykłych ciężko ocenić, zależy o jakiej porze się robi, nie nastawiaj się jeszcze na najgorsze.Dziewczyny zrobiłam kolejne testy i wyglada to tak. Mam wrażenie ze moja ciąża się zatrzymała w rozwoju [emoji20]
Zobacz załącznik 859674
Dziś 5 dni po iui i 5 dni spóźnienia okresu.
Artemida90
Artemida ale kiedy robiłaś ten elektroniczny(poprzedni)? Chyba niedawno? To normalne że dalej pokazuje ten sam tydzień. A po tych zwykłych ciężko ocenić, zależy o jakiej porze się robi, nie nastawiaj się jeszcze na najgorsze.
Ostatni dugital test robiony w sobotę po pracy. A ten z dziś. Testy robione o różnych porach. Z rannego moczu są z soboty i z dzisiaj.... nie ma postępu w ciemnieniu kreski
Ja w 5t4d miałam pęcherzyk 12mm, równo tydzień później było już widać zarodek 8mm z bijącym serduszkiem, a pęcherzyk miał bodajże 22mm. Ja chodziłam praktycznie co tydzień na wizyty i co tydzień było coś więcej czytałam o przypadkach że dziewczyny miały pęcherzyki pow. 25 mm i jeszcze nie było nic widać, dopiero na następnej wizycie zobaczyły dzieciatko. Jak pokazał się pęcherzyk żółtkowy to następnym razem pewnie zobaczysz maluszka, myśl pozytywnieA ja trafiłam znowu do gin ,taki ból mnie złapał ,że ledwo wstałam z krzesła.. . I dalej nic nie wiem pęcherzyk 24 mm i ciałko żółte (tydz temu sam pęcherzyk) ale niestety wydaje mi się ,że przy tej wielkości powinien być już zarodek.. Dostałam przeciwbólowe Niby wcześnie bo 5t4d ale nigdzie nie mogę znaleźć norm pęcherzyka w tym okresie a jak czytam to wszystkie są mniejsze i ze powyżej 20 mm powinien być zarodek ehh , gin mówiła ,że mogę betę zrobić ale nie wiem czy jechać, bo wizyta dopiero 7.06 następna
reklama
alla31
Ja jutro [emoji4]Szczęśliwe mamusie styczniowe:
@Stelka38 - 23 maja - wizyta
@MojrAnka - 23 maja - wizyta
@Misza95 - 24 maja - 11:15 wizyta
@Kokoszka356 - 24 maja wizyta
@reqiem - 24 maja - 17:40 wizyta
@kropka4x4 - 25 maja wizyta
@veronicca - 25 maj - wizyta
@paulenka91 - 29 maja wizyta