reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Najpierw miałam bóle brzucha potem krzyż a teraz zostały mi bolące piersi i mdłości. A brzuch mało co odzywa się mam nadzieję że to dobry znakJa mam 7.06 , a czy któraś ma bóle krzyża? Bo u mnie jak bóle brzucha trochę się zmniejszyły to id dwóch dni krzyż tak boli, że nie wiadomo jak siedzieć ,a o schylaniu się nie wspomnę .. Jak nie urok to ******* ;p
paulenka91
Imbir tak do herbaty?czy jak?Ja pisałam o kroplach imbifem. Mnie na prawdę pomagają. Ale generalnie imbir łagodzi mdłości.
Kokoszka356
Dokładnie tak. Kawałek świeżego imbiru dajesz do kubka z herbata i zalewasz wrzątkiem normalnie. Ja tego nie stosuje bo mi smak imbiru nie pasuje a musiałabym wypić pewnie kilka kubków w ciągu dniaImbir tak do herbaty?czy jak?
Kokoszka356
Mnie krzyż akurat nie bolał. Ale też mam co chwilę poczucie że jak nie urok to... bóle brzucha u mnie już prawie ustaly w momencie kiedy zaczął mi wystawiać brzuch. Chyba trochę wcześnie na wystający brzuszek ale taki właśnie już mam... Jak dopasowana bluzkę założę to już się można zorientować że jestem w ciąży a to dopiero 8 tydzień. Aż strach jak będę wyglądać pod koniec ciąży jak tak szybko rosneJa mam 7.06 , a czy któraś ma bóle krzyża? Bo u mnie jak bóle brzucha trochę się zmniejszyły to id dwóch dni krzyż tak boli, że nie wiadomo jak siedzieć ,a o schylaniu się nie wspomnę .. Jak nie urok to ******* ;p
Ciesz się, że brzuch Cię nie boli ;p na pewno nic się nie dziejeNajpierw miałam bóle brzucha potem krzyż a teraz zostały mi bolące piersi i mdłości. A brzuch mało co odzywa się mam nadzieję że to dobry znak
paulenka91
Ja mam dokładnie to samo a jestem szczupłą!ale to moze wzdęcia czy co ale brzuch już mam niezły [emoji23]Mnie krzyż akurat nie bolał. Ale też mam co chwilę poczucie że jak nie urok to... bóle brzucha u mnie już prawie ustaly w momencie kiedy zaczął mi wystawiać brzuch. Chyba trochę wcześnie na wystający brzuszek ale taki właśnie już mam... Jak dopasowana bluzkę założę to już się można zorientować że jestem w ciąży a to dopiero 8 tydzień. Aż strach jak będę wyglądać pod koniec ciąży jak tak szybko rosne
paulenka91
Kiedyś piłam herbatę z imbirem może da radę[emoji3]Dokładnie tak. Kawałek świeżego imbiru dajesz do kubka z herbata i zalewasz wrzątkiem normalnie. Ja tego nie stosuje bo mi smak imbiru nie pasuje a musiałabym wypić pewnie kilka kubków w ciągu dnia
kolejna wizyta 25.06Dajcie daty wizyt to zrobie kalandarz [emoji4]
edit. Nie cierpię imbiru, zdecydowanie wolałabym prevomit lykac..
Chociaż pewnie gdyby bardzo dokuczalo, to zawsze można poprosić lekarza o wypisanie leku torecan, w tabletkach lub czopkach, sa to leki p/wymiotne, spokojnie można w ciąży stosować
reklama
Kokoszka356
Też myślałam że to wzdęcia z początku ale wzdęcia przechodzą a brzuch zostaje więc już się nie oszukuje myślę że właśnie o naszą budowę chodzi. Nie dość że nie mam nawet 160 cm wzrostu to jeszcze rozmiar 34 noszę więc trochę brzuszka i jest bardzo widać ale z jednej strony się cieszę bo jak widzę że coś tam jest to się uspokajaJa mam dokładnie to samo a jestem szczupłą!ale to moze wzdęcia czy co ale brzuch już mam niezły [emoji23]
Trzymam kciuki zeby herbatka z imbirem pomogła