reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja mam 7.06 , a czy któraś ma bóle krzyża? Bo u mnie jak bóle brzucha trochę się zmniejszyły to id dwóch dni krzyż tak boli, że nie wiadomo jak siedzieć ,a o schylaniu się nie wspomnę .. Jak nie urok to ******* ;p

reklama
Ja mam 7.06 , a czy któraś ma bóle krzyża? Bo u mnie jak bóle brzucha trochę się zmniejszyły to id dwóch dni krzyż tak boli, że nie wiadomo jak siedzieć ,a o schylaniu się nie wspomnę .. Jak nie urok to ******* ;p
Najpierw miałam bóle brzucha potem krzyż a teraz zostały mi bolące piersi i mdłości. A brzuch mało co odzywa się mam nadzieję że to dobry znak

Mnie krzyż akurat nie bolał. Ale też mam co chwilę poczucie że jak nie urok to... :rolleyes: bóle brzucha u mnie już prawie ustaly w momencie kiedy zaczął mi wystawiać brzuch. Chyba trochę wcześnie na wystający brzuszek ale taki właśnie już mam... Jak dopasowana bluzkę założę to już się można zorientować że jestem w ciąży a to dopiero 8 tydzień. Aż strach jak będę wyglądać pod koniec ciąży jak tak szybko rosne :p

Mnie krzyż akurat nie bolał. Ale też mam co chwilę poczucie że jak nie urok to... :rolleyes: bóle brzucha u mnie już prawie ustaly w momencie kiedy zaczął mi wystawiać brzuch. Chyba trochę wcześnie na wystający brzuszek ale taki właśnie już mam... Jak dopasowana bluzkę założę to już się można zorientować że jestem w ciąży a to dopiero 8 tydzień. Aż strach jak będę wyglądać pod koniec ciąży jak tak szybko rosne :p
Ja mam dokładnie to samo a jestem szczupłą!ale to moze wzdęcia czy co ale brzuch już mam niezły [emoji23]

Dajcie daty wizyt to zrobie kalandarz [emoji4]
kolejna wizyta 25.06

edit. Nie cierpię imbiru, zdecydowanie wolałabym prevomit lykac..
Chociaż pewnie gdyby bardzo dokuczalo, to zawsze można poprosić lekarza o wypisanie leku torecan, w tabletkach lub czopkach, sa to leki p/wymiotne, spokojnie można w ciąży stosować☺️

reklama
Ja mam dokładnie to samo a jestem szczupłą!ale to moze wzdęcia czy co ale brzuch już mam niezły [emoji23]
Też myślałam że to wzdęcia z początku ale wzdęcia przechodzą a brzuch zostaje więc już się nie oszukuje :-D myślę że właśnie o naszą budowę chodzi. Nie dość że nie mam nawet 160 cm wzrostu to jeszcze rozmiar 34 noszę więc trochę brzuszka i jest bardzo widać ;) ale z jednej strony się cieszę bo jak widzę że coś tam jest to się uspokaja :-) :)

Trzymam kciuki zeby herbatka z imbirem pomogła :happy2:

Do góry