reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja mam 7.06 , a czy któraś ma bóle krzyża? Bo u mnie jak bóle brzucha trochę się zmniejszyły to id dwóch dni krzyż tak boli, że nie wiadomo jak siedzieć ,a o schylaniu się nie wspomnę .. Jak nie urok to ******* ;p

reklama
Ja mam 7.06 , a czy któraś ma bóle krzyża? Bo u mnie jak bóle brzucha trochę się zmniejszyły to id dwóch dni krzyż tak boli, że nie wiadomo jak siedzieć ,a o schylaniu się nie wspomnę .. Jak nie urok to ******* ;p
Najpierw miałam bóle brzucha potem krzyż a teraz zostały mi bolące piersi i mdłości. A brzuch mało co odzywa się mam nadzieję że to dobry znak

Mnie krzyż akurat nie bolał. Ale też mam co chwilę poczucie że jak nie urok to... :rolleyes: bóle brzucha u mnie już prawie ustaly w momencie kiedy zaczął mi wystawiać brzuch. Chyba trochę wcześnie na wystający brzuszek ale taki właśnie już mam... Jak dopasowana bluzkę założę to już się można zorientować że jestem w ciąży a to dopiero 8 tydzień. Aż strach jak będę wyglądać pod koniec ciąży jak tak szybko rosne :p

Mnie krzyż akurat nie bolał. Ale też mam co chwilę poczucie że jak nie urok to... :rolleyes: bóle brzucha u mnie już prawie ustaly w momencie kiedy zaczął mi wystawiać brzuch. Chyba trochę wcześnie na wystający brzuszek ale taki właśnie już mam... Jak dopasowana bluzkę założę to już się można zorientować że jestem w ciąży a to dopiero 8 tydzień. Aż strach jak będę wyglądać pod koniec ciąży jak tak szybko rosne :p
Ja mam dokładnie to samo a jestem szczupłą!ale to moze wzdęcia czy co ale brzuch już mam niezły [emoji23]

Dajcie daty wizyt to zrobie kalandarz [emoji4]
kolejna wizyta 25.06

edit. Nie cierpię imbiru, zdecydowanie wolałabym prevomit lykac..
Chociaż pewnie gdyby bardzo dokuczalo, to zawsze można poprosić lekarza o wypisanie leku torecan, w tabletkach lub czopkach, sa to leki p/wymiotne, spokojnie można w ciąży stosować☺️

reklama
Ja mam dokładnie to samo a jestem szczupłą!ale to moze wzdęcia czy co ale brzuch już mam niezły [emoji23]
Też myślałam że to wzdęcia z początku ale wzdęcia przechodzą a brzuch zostaje więc już się nie oszukuje :-D myślę że właśnie o naszą budowę chodzi. Nie dość że nie mam nawet 160 cm wzrostu to jeszcze rozmiar 34 noszę więc trochę brzuszka i jest bardzo widać ;) ale z jednej strony się cieszę bo jak widzę że coś tam jest to się uspokaja :-) :)

Trzymam kciuki zeby herbatka z imbirem pomogła :happy2:

Do góry