Misza95
Moderator
Dzieki, zapytam [emoji4]To umów się z lekarzem żeby datę z pt wpisał jeśli chcesz od pon, prywatnie to możesz nawet codziennie chodzić i raczej tego nie sprawdza co innego na nfz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki, zapytam [emoji4]To umów się z lekarzem żeby datę z pt wpisał jeśli chcesz od pon, prywatnie to możesz nawet codziennie chodzić i raczej tego nie sprawdza co innego na nfz
Nie ma wyznaczonego okresu. Idziesz kiedy jest potrzeba.A w sumie można iść kiedy się chce?czy jakoś od jakiegoś konkretnego czasu?
A plamienie jakieś?Właśnie boję się też że jak zobaczę niski przyrost to te 1,5 tyg to będzie męka ;p tak czy siak powinno być minimum 66% nawet jak wolniej wzrasta? Brzuch boli momentami, teraz np nic nie czuję..
Tylko w sob ta jedna kropka ale to nawet plamienie nie było, mała blada może gdzieś jak któraś dziewczyna pisała przy podcieraniu, bo więcej się nie powtórzyło toA plamienie jakieś?
A być może ukrwione jesteśmy i może za mocno się podtarlas.Tylko w sob ta jedna kropka ale to nawet plamienie nie było, mała blada może gdzieś jak któraś dziewczyna pisała przy podcieraniu, bo więcej się nie powtórzyło to
Zdarzają się ponoć dziewczyny, które podczas ciąży mocno boli brzuch a wszystko jest ok ale czekanie w tej sytuacji jest jeszcze trudniejszeA być może ukrwione jesteśmy i może za mocno się podtarlas.
Zdarzają się ponoć dziewczyny, które podczas ciąży mocno boli brzuch a wszystko jest ok ale czekanie w tej sytuacji jest jeszcze trudniejsze
Ja mam raczej biały mleczny gęsty nie ciagnacyU mnie na przykład brzuch boli delikatnie a za to piersi cicho siedzą. A powiedzcie dziewczyny macie jakaś wydzielinę z pochwy? U mnie śluz taki średnio ciągliwy ale koloru takiego przejrzysto żółtego. Bez wkładki się nie obejdzie.